iPhone 3G - počasnost odpiranja aplikacij | |||||
Zelel sem ga jailbreakat, delal sem po teh navodilih --> http://www.iclarified.com/entry/comments.php?enid=1727#commentsanchor Vse je slo do 11. koraka (step eleven) - drzal sem home button in vse tako kot pise do konca, potem pa se mi je naenkrat quickpwn zaprl in nema ništa. To se mi je zgodilo 2x. Ma kdo kakšno idejo kaj naj naredim da ga uspešno jailbrejkam? Nazadnje urejal/a AXi0N Sob 27. Sep 2008 18:01; skupaj popravljeno 2 krat |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Torej kot omenjeno, telefon je verzije 2.0.2 je jailbrejkan. Sedaj me pa zanima nekaj, namreč proti verziji 1.1.4 (ki sem jo imel na prvem iPhonu 2G) se mi zdi pocasnejsi. Primer: ko kliknem na ikono settings se odpre hitro, vendar rabi cca. 2-3 sek da se nalozi. Ko kliknem na SMS, se odpre, cakam da se nalozi in kaj pokaze 3-4 sek. Recimo kalkulator, notes pa se odpre in pokaže takoj. Tudi v telefonskem delu, ko kliknem recimo na kontakte se odprejo, vendar rabi 2-3 sek da lahko zacnem vlect gor in dol, ker prej ni mozno :S Kaj bi to lahko bilo?? Hvala! |
|||||
![]() |
|||||
Preprosto: verzija 2.0.2 ![]() Hitro na 2.1, pa bo odzivna hitrost večja .. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Kaj najprej upgrejdam na 2.1 potem pa jailbrejkam? LP |
|||||
![]() |
|||||
![]() Upgrejd, preko itunes, potem pa jailbrejk, itak ![]() p.s.: še bolš pa kr s custom FW od Jest-a, ker maš že neki stvari vključenih notr! ![]() |
|||||
![]() |
|||||
podobno je na mojem 2G ... ko sem imel SW 1.1.4 je delalo ful hitro ... zdaj na 2.1 pa se kr precej opazi, da je počasneje ... tud rabi 1-3 sekunde da odpre kako funkcijo |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |