https://sparkmailapp.com/
| Spark mail app for OSX/MacOS | |||||
|
|||||
Ne najdem nikjer download za maca mi vrže samo za iphone in ipad. _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Dejco a bi lahko delil .dmg
|
|||||
+1 _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
|
|||||
Dostop do beta aplikacije posiljajo ven postopoma, po paketih. Sicer pa bo app na MAS 30.11.
Beta trenutno deluje super. |
|||||
Se oproščam sploh nisem dojel sem mislil, da je za vse
Evo dmg file... http://www.filedropper.com/spark |
|||||
Videzno podoben je AIRMAIL-u _________________ GOGIBYTE, Nina Zalokar s. p. Računalniške in tehnične storitve Gogibyte.si --------------------------------- S8+ --------------------------------- History --------------- iPHONE 2g - 6s Macbook - Macbook Pro - Air - 2006 - 2015 iPAD mini, iPad 3, iPAD Air iMAC late 2013 MacBook Pro 13" RETINA, Late 2013 iPHONE 7+ 128Gb |
|||||
Ja zaenkrat je zastonj prednost pred airmailom drugače pa tudi Polymail zelo lep mislim pa, da je zdaj že neka plačljiva verzija. Spark je meni cool ker ga uporaljam na za obe platforme ios osx.. do prekratkim pa sem uporabljal Airmail no še vedno ga ampak bolj Spark. |
|||||
@DeJc0 povej kako uvoziti kontakte v Spark v Mac-u?
Hvala. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Saj te na začetku vpraša, če dovoliš dostop do kontaktov.
|
|||||
ni pa se možno log-inati kot obstoječi uporabnik, kjer imaš shranjene obstoječe nastavitve iz iOSa?
|
|||||
Zadeva je komaj beta in tudi ko bo final rellis bo treba počakat še par mesecov da bo zadeva spiljena kot more bit. luky kar se tiče kontaktov je pa že odogovorjeno malo višje |
|||||
Hvala sem prebral. Samo ne vem zakaj mi pri kontaktih najprej pokaže Unknown Sender in pod njim naslov kontakta. Ko pišem novi mail mi ne ponudi kontakta in to tudi ne vem zakaj, drugače pa je kot poštni odjemalec kar vredu. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Ker je beta?
|
|||||
OK razumem. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
OK razumem. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
|
|||||
Tile ukrainci od Readdle so res hudi.
Zdaj so kar enga od ta glavnih za AppleMail potegnili k sebi. https://www.yahoo.com/finance/news/ukrainian-app-maker-hired-apple-130000969.html Sam, po drugi strani; da Ukrainski hekerji obvladujejo moj mail. Pa njihov Scanner Pro tudi intenzivno uporabljam za skeniranje vse živih dokumentov. Pri čemer sem jim zaopal kar nekaj gesel od cloudov. In dostop do mojih kontaktov, ko pošiljam maile direktno iz appa. Fajn ne. Sem mogoče mal preveč paranoičen. Direktor Adobea pravi, da so paranoiki najbolj uspešni v poslu. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Sem mislil, da sem edini, ki tako razmišlja tud men je malo tko nelagodno zaradi tega
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |