Ali Mail aplikacija podpira recimo Stike, ki jih imam jaz v gmailu. Imam skupino v njej pa 31 stikov, ampak tega jaz v Mailu nikjer ne najdem. Ve kdo mogoče če je to sploh podprto ali se samo meni skriva?
hvala.
| Mail.app in Gmail.com | |||||
Ali Mail aplikacija podpira recimo Stike, ki jih imam jaz v gmailu. Imam skupino v njej pa 31 stikov, ampak tega jaz v Mailu nikjer ne najdem. Ve kdo mogoče če je to sploh podprto ali se samo meni skriva?
hvala. |
|||||
Mail aplikacija podpira samo mail... lahko pa sinhroniziras kontakte iz Address Booka z Gmailom...
![]() |
|||||
Če nimaš iPhone-a ali Touch-a ti bo ta link prišel prav.
http://lifehacker.com/393855/enable-google-contact-sync-without-an-iphoneipod-touch |
|||||
stike iz gmaila je potrebno exportat in potem importat v address book. potem bos imel vse stike tudi v Mailu.
exportanje je preprosto, gres na gmail.com, se logiras, kliknes na contacts, export, izberes katere bi rad exportal (lahko vse, lahko skupine), potem izberes vcards format in kliknes export. takoj bos dobil popup ali zelis odpreti z address book, kliknes da in to je to . lp, M P.S. jst nimam synhonizacije z googlom ![]() |
|||||
Jaz tudi ne, pa bi jo imel. LP -J |
|||||
Ste pogledali moj link? Verjetno morate imeti tudi iPoda, da se ustvari omenjeni .plist, če ga ne najdete.
|
|||||
nisem pogledal na link, my bad... lp, M |
|||||
Sem pa probal narest, kot pise v navodilih (blackriderjev link), ampak ne gre. Problem je verjetno v tem da nisem nikol prklopu ipod/iphone na ta mac.
lp, M |
|||||
Verjetno ja. Meni deluje, vendar imam iPoda. Ker pri meni se morajo iTunes-i zagnat in ko narediš sync z iPodom se ti sync-a tudi na Gmail. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |