Telekom "nategunstvo" | |||||||
Pred kratkim smo vzeli Modri paket, ker so nam končno priklopili optiko. Vse lepo in prav, takoj stestiram, kakšna je kaj nova hitrost. Največja hitrost 1MB/s downloada in 0.4 MB/s uploada. WTF, saj to je ja isto sranje kot smo imeli prej. Kličem na tehnično pomoč, resetiram modem, še zmeraj isto. Čez 20 min dobim SMS, da so odpravili tehnično napako. Ja, so morali resetirati ŠE NA NJIHOVI STRANI, ups. Sedaj je končno bila hitrost, ki so jo oglaševali (11 MB/s downloada in 5 MB/s uploada). Naprej, kje so vsi obljubljeni HD kanali za TV (shema MEGA HD)? Kličem in mi povejo, da je treba tudi to aktivirati. Doh, ker mi niste mogli vi... zakaj že??? Ja, ampak boste morali tudi vsaka 2 meseca PONOVNO VKLOPITI. WTF? Ja, ker baje da ne koristi vsak tega, pa potem tako naredijo, da si samo tisti vklaplajo, ki to potrebujejo. Očitno hočejo kolikor je le možno prišparati na bandwidthu al kaj?! Banda. No, sedaj imamo na Modrem paketu tudi mobitel številko. Super, povsod samo 3G, ki rabi sto let, da se priklopi kakšen internetni radio ali kaj podobnega. Kje za vraga je hitri LTE, ki so nam ga obljubili?! Poskusimo izven mesta, poskusimo v mestu, poskusimo na drugem koncu države, povsod ali 3G ali E. Kličem Telekom pomoč, ja MORATE POSLATI sms 'LTE' na 1918 za vklop. Mislim HALO???!!! Še dobro, da sem se za vse to pozanimal, če ne bi nas idiotski Telekom jebal na suho kot verjetno marsikatere ljudi, ki vzamejo paket in potem veselo živijo v prepričanju, kako dober paket so izbrali, v resnici pa jim pol opcij niso vklopili. Poden od podna. Nazadnje urejal/a real001 Sob 10. Sep 2016 21:27; skupaj popravljeno 2 krat _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||||
![]() |
|||||||
Tukaj mislim da se gre za licence za TV kanal. Ker nimajo za vse dovolj oz nočejo po nepotrebnem si delati stroškov, računajo vsem kot "bonus", koristijo pa tisti, ki vedo oz se jim da to vsake 2 meseca nazaj vklapljat, oni pa plačujejo samo za toliko licenc, kolikor jih je aktivno aktiviranih. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Nisi prebral kaj modri paket vsebuje. V drobnem tekstu pise da mega hd rabis aktivirat vsake 2 meseca. Pač tak paket je. Sicer tudi meni neumno a tako pač je. Temu se reče RTFM! Pri LTE pa mislim da smo morali vsi prvič poslati msm, da aktiviraš storitev LTE. to sem jaz sicer delal ze nekaj let nazaj a sem vseeno moral tako kot ti. |
|||||||
![]() |
|||||||
Pretiravaš... meni je delal par let... vse do menjave operaterja. |
|||||||
![]() |
|||||||
Tudi sam imam paket modri. Kar se tiče da moreš vsaka 2meseca vklopit kanale nazaj nebo nek problem. Ko se ti izklopijo jih nebo več greš preprosto na enega izmed teh kanalov, kjer ti piše da moreš podalšat oz. če se prav spomnim naročit se na paket piše pa tudi da je brezplačen za uporabnike paketa modri, potrdiš vse skup z geslom, ki si si ga izbral na začetku resetiras modem in je 2 min ti bo vzelo da se ruter resetira to je to ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Potem pa se tu jeziš zakaj je tako in tako in tako. In tvoj zadnji odstavek je res cvetka.... kao dobro da si se pozanimal, drugače bi te Telekom še naprej nategoval.....NE, nisi se nič pozanimal, drugače bi za vse omejitve, ki si jih doživel, vedel ker bi jih prebral v splošnih pogojih, ampak ti si pač verjetno nekaj posebnega in ti tega ni treba. Tu si pa izpadel bedak.... |
|||||||
![]() |
|||||||
misliš? sem bil na telekomu 12+ let? ne rečem, podpora je bila ok, ker je stalno isti možiček s fiat pando in kepo modemov v roki prišel dokaj hitro zamenjat njihov zanič iskratel modem, če pa ne cel modem pa samo napajalnik.. ironija je bila ko sem pa šel iz telekoma na t2, in mi novi mojster prinese t2 iskratel modem/wifi router. 2 dni je dobil prilike, ampak ga je takoj začel sračkat, ne morem jaz hodit vlečt ta jajca iz elektrike vsake dva dni, zato so ga tudi takoj zamenjali za milana, ki je pa res prava stvar. |
|||||||
![]() |
|||||||
To pa sploh ni res, nevem zakaj ste eni tako nastrojeni proti iskri. Pri nas imamo telekom internet od leta 99, iskrine modeme od 2005 in vsi ki smo jih imeli so delovali odlicno. Le za wifi in router sem vedno upkrabljal druge. Kot sama naprava za telefon, tv in bridge za internet pa odlicno delovanje. Pa tudi lepo od telekoma da uporablja naprave iz firme nase drzave. Zakaj bi pa vse tujo? ker je kao boljse?! Trenutno imamo na optiki innbox v60u in deluje brez problema. _________________ You are what you think. |
|||||||
![]() |
|||||||
OK, to, da je treba vsake 2 meseca obnavljati HD shemo, res piše. Kar pa se vklopa LTE tiče, pa ne. In na to bi lahko opozorili pri sklenitvi pogodbe, če mi že propagirajo to storitev. (Btw, iz drugega mobilnega ponudnika sem prenesel številko na Telekom.) Predvsem pa me je ziritiralo pač to, da na začetku niso preklopli internetne hitrosti na optiko in sem moral pol ure čakati, da sem sploh dobil tehnično podporo na linijo. In še to sem pozabil omeniti v prvem postu, da mi je na začetku tehnik, s katerim sem govoril, celo zatrjeval, da je hitrost 1260 kB/s downloada in 246 kB/s uploada normalna za optiko (!). Pa sem mu potem moral nekajkrat dopovedovati, da to ne more biti res, ker sem imel tako hitrost, preden smo dobili optiko. Šele potem je doumel, da imam prav in urgiral zadevo naprej. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||||
![]() |
|||||||
LOPOVSKI SLOVESNKI DRŽAVI KJER ŽIVIJO SLOVENCI, KI JIH JE AVSTROOGEREC VZGOJIL, DA SO HLAPCI CEU LAJF TKO JE SPRIJAZNITE SE STEM IN NE NABIJAJTE BUČ. Ni pa sam telekom nategun ampak nateguje zadnje čase tudi T-2 samo nebi o tem sem dosti živcev zgubil in drobni tisk ne pomaga te barabe so skoz bolj premetene in vsake toliko pogruntajo kako novo foro kako te okol prinest. Jaz bi ta telekom nabil na K ti pa si verjetno kar odvisen od njih pa jih verjetno ne moreš. Če bi vi vedli kaj se dogaja v UKC Ljubljana kjer sem zaposlen tudi sam bi vas glava bolela 1000na uro Slovenija od kod ovce neenotne tvoje nemogoče res Hlapci 4ewer. |
|||||||
![]() |
|||||||
ker je jajc od jajca? lepo od telekoma? da s preplačano kitajsko robo vsi državljani futramo še vodilne v iskri? no pa pustmo zdej te državne mahinacije. |
|||||||
![]() |
|||||||
Lej... ne vem, kakšne probleme si imel z innbox modemi. Ampak meni so pri Telekomu služili lepo in tudi sedaj pri T2 z Innbox modemom ni prav nobenih težav. Tako da ne posplošuj svojih težav na vse ostale. Prav tako primerjava med innboxom in milanom ni ravno na mestu... kot da bi primerjal router in switch. Za piko na i pa to nima popolnoma nobene veze s tematiko tukaj. |
|||||||
![]() |
|||||||
+1... Sam sem imel najprej Sinope 568+ (se mi zdi, da je bila ta cifra) 7 let v uporabi, preden je šel po gobe... sedaj pa imam Innboxov modem že 3. leto, pa še vedno dela.... Ampak se ve - to je moja lastna izkušnja okoli modemov. ![]() _________________ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue iPhone XS Max 256GB Silver iPhone X 64GB Silver iPhone 7 Plus 128GB Jet Black iPhone 6 Plus 128GB Silver |
|||||||
![]() |
|||||||
Na t-2 optiki imam MILANA (4leta) Na siolu (baker) pa sinope. (Ne stejem vec let, ker jih je vsaj 15 ze.) Na nobeni strani ni blo nekih večjih težav, tako da posploševanje o iskrinih modemih res ni na mestu. Je pa res da je to zdej vec al manj kupljen kitajski produkt. Skratka, smo čist off-topic... |
|||||||
![]() |
|||||||
_________________ Mac Mini M2 2023 iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||||
![]() |
|||||||
Zakaj so nateguni? Nekateri so že odgovoril na vprašanje. Če se počutite "nategnjeni", potem pač ne uporabljajte njihovih storitev, kaj jamrate za brez veze? Če t-2 ne bi krenu v kopanje za optiko, bi mi še vedno bili na max 4/512, dokler ne bi kakšen tujec prikopal s svojo ponudbo. _________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||||
![]() |
|||||||
PS Tudi v poslovalnici me je tako rekoč nategnila, kot prvo sem ji že jaz razložil kaj sploh ponujajo, no in potem takem niti ni čudno, da mi ni povedala da je opcija HR internet plus namenjena samo za naročnike, jaz pa tega kljub prebranemu drobnemu tisku na njihovi spletni strani tega nisem mogel vedeti, ker ne piše NIKJER. |
|||||||
![]() |
|||||||
Opcja HR Internet je od 1.6. letos na voljo tudi za MOBI uproabnike ... Prej je pa vedno pisalo, da je samo za mobilne narocnike Telekoma Slovenije ... To pise tudi tukaj >> http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/mobilno/storitve/hr-internet ![]() In tudi ko si poslal SMS za vklop opcije bi skoraj mogel dobiti nek odgovor, da za MOBI uproabnike ni te opcije, ce si to uporabljal pred 1.6. ... |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |