Naprava / aplikacija za tek, kaj uporabljate? | |||||
Sam uporabljam iPhone in pa app Strava, sedaj pa razmišljam o nakupu ure, ker bi rad spremljal več podatkov med samim tekom (pulz, tempo,..), kar pa na telefonu ne morem, ker ga imam v torbico (SPIBELT). Če bi kupil uro, bi kupil nekaj do cca 200€. Gledal sem polar M400, TomTom Runner 2 Cardio, FitBit Surge. Kaj uporabljate / priporočate? |
|||||
![]() |
|||||
V roku 2 -3 tednov pride izboljšana aplikacija z mnogo več funcionalnostmi (info s prve roke od razvijalca), konec meseca pa pride tudi nov mi band z oled zaslonom. Cena verjetno ne bo višja od 50 eur. Mi band 1s je okoli 20 eur... _________________ LG G6 |
|||||
![]() |
|||||
A je že kaj več podatkov o tem mi bandu? Ker če bi imel display, da bi lahko spremljal utrip med tekom, bi bil problem rešen, bi kar to vzel pa telefon zraven, kot sem imel sedaj. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Moje ugotovitve za 1S + Cena Udobje nošenja Natančen merilec utripa, deluje neprekinjeno z dodatnim appom Zelo dolga avtonomija baterije ( 40+ ur neprekinjenega merjenja utripa) Ledice in vibracija Uporabna pri športanju, recimo za košarko ali odbojko za izračun približne razdalje in porabljenih kalorij Diagnoza spanca Bujenje z vibracijo Obvestila s telefona, predvsem za android Nadgradljiv FW za odpravo bugov in dodajanje funkcionalnosti IP67 standard, tuširanje z zapestnico ni problem, nekateri jo uporabljajo tudi pri plavanju - Števec korakov in s tem posledično razdalja in porabljene kalorije med normalno vsakodnevno uporabo. Sediš in migaš z roko, pa se bodo koraki šteli... Med aktivnostjo je ok, ker dejansko migaš Za pregled podatkov je nujen telefon, ne pa tudi med samo aktivnostjo Seveda so ure z merilcem bolj uporabne, ampak obenem tudi precej dražje z dosti slabšo avtonomijo baterije. Jaz sem iskal predvsem poceni in enostaven merilec utripa za na roko in mi 1S za to dobro služi. Ostale funkcije pa so samo še plus. _________________ LG G6 |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Sam imam sicer FR 235 HR, ker mi je okrogel dizajn lepši saj zgleda kot ura napram vivosmart hr. _________________ MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |