v itunes si bi rad naložil v tvshows serije, ki jih imam ustrezno skonvertirane.ko dodam file mi ga odpre v mapi movies in ne v tvshows???kaj naredim da jih bo prikazalo v tvshows?
| itunes-tvshow | |||||
v itunes si bi rad naložil v tvshows serije, ki jih imam ustrezno skonvertirane.ko dodam file mi ga odpre v mapi movies in ne v tvshows???kaj naredim da jih bo prikazalo v tvshows?
|
|||||
Hi, klikneš desno tipko na miški kjer piše lastnosti ali nekaj takega v itunes-u
se mi zdi da je prva v tej koloni kateri se potem pojavi in tam moreš pač pravilno napisati kaj kam spada... in potem gre LP |
|||||
že probal,v itunes 8 pod get info ne najdem opcije da bi označil file kot tvshows in bi se le-ta prestavil pod tvshows.kaj še lahko probam?
|
|||||
je možno da se je to dalo le v prejšnjih verzijah itunesa?
|
|||||
A ni pod Video, video kind?
|
|||||
nevem v tej 8ici še nisem delal oziroma izprobal ampak pred tem updejtom pa je šlo 100% ...
odkrito dvomim da bi naredili tako neumnost da bi to "odstranili" LP |
|||||
pod video,sploh ni opcije video kind!
|
|||||
"Get Info->Options->Media Kind" in spremeni. Če včasih ne najdeš takoj dej malo poiskat še kje zdraven, mogoče najdeš kaj uporabnega. |
|||||
VSAKA ČAST!DELA!HVALA!
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |