Vaši vtisi, tisti, ki ste že naložili?
Mogoče tudi kateri programi ne delajo in kot opozorilo vsem, preden si naložijo beto?

| macOS Sierra | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 | |||||||||||||||||||||||||||||||
|  | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Zunaj je public beta, ki sem jo sam že naložil in že pridno uporabljam Siri     Vaši vtisi, tisti, ki ste že naložili? Mogoče tudi kateri programi ne delajo in kot opozorilo vsem, preden si naložijo beto?  _________________ ...::: Puck0 :::... | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Men se odkar sem nalo¿il greje računalnik tak, da neverjetno.. | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Jaz sem naložil na Aira z 4GB RAMa, prvi dan delalo zelo počasi, ves čas je nekaj mlelo in se zatikalo, sem mislil da bo premalo rama. Sedaj pa se je zgleda da sistem vzpostavil, dela zelo hitro, brez kakršnih koli zatikanj, odlično za prvo beto. 
 Edino Dark Mode pri F.luxu mi ne dela. | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Je mozno v mapi dokumenti dolociti mape, ki se ne nalagajo v icloud. Ali pa, da samo nalaga ikone iz namizja v icloud? | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 

Ja, čutim tudi pri mojem da se noro greje  _________________ ...::: Puck0 :::... | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 

Pri meni trenutno deluje brez zapletov in za enkrat se tudi kaj veliko ne greje. Če bo tako naprej bo super. | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 *** OPOZORILO VSEM ***
 Kot večni firbec, sem seveda mirne vesti, naložil takoj prvo PUBLIC beto, ki je prišla ven .. Do nekaj dni nazaj je delal MB super fajn, dokler ga nisem izklopil in poskusil ponovno prižgati .. TEMA! Black screen .. Probabal use možne variante, ki jih kot apple poznavalec še kako dobro poznam - ni prijelo. Prišel sem tako daleč (na rob obupa), da sem se poslužil servisa (EPL d.o.o.), kjer je šele podkovan serviser (Dejan) uspel rešiti MB in vse podatke na njem. Kaj je bilo? Sesuti screen driverji!!! Nasvet: izogibajte se beta Sierri, vsaj zdaj na začetku, ko je še očitno v povojih in ne nalagajte! Dejan, tebi pa še enkrat: NAJLEPŠA HVALA!  _________________ ...::: Puck0 :::... | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 In kaj je Dejan rešil, da ti nisi mogel sam?!
 BTW pozdravljen @Puck0 malo sem te pogrešal  | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Tudi mene zanima kaj sta naredila, da sta rešila problem?   _________________ A friend is someone who gives you total freedom to be yourself. (J.M.)  Macbook M1 pro 14 (2021)  Thunderbolt display 27  iPhone 11pro  Apple TV 4th generation | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Vi samo lepo testirajte, da bo v poznejših verzijah manj problemov.    | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 

| |||||||||||||||||||||||||||||||
| 

se pridružujem mnenju    _________________ You are what you think. | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Je sploh možno brez izgube podatkov nazaj na Capitana? Očitno je res problem z driverji ker men ne dela več nobena igrca. | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Karabiner ne dela. Deal breaker. Še posebej za kakega programerja kot sem jaz. | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Je možno kje v nastavitvah omogočiti samodejno vklaplanje flasha? Kako je pa to moteće. Sem sicer proti flashu ampak to je na Slovenskih straneh tako moteče, da neverjetno... | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Lahko malo poveste tisti ki že uprabljate Sierro kako je stabilna? _________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11  iPad pro 11 inch iPegla | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 

Zdaj je čisto ok in laufa zadeva .. O prvih betah pa rajše ne bi, ker sem imel kr fajn probleme   BP (skoraj)    _________________ ...::: Puck0 :::... | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 _________________ ...::: Puck0 :::... | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 Karkol ti gre narobe je povezano z tem appom, ker men vse brez problema nalafa | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 

Hvala, sem imel na sumu mau "pokrivljen" dmg file, ja  _________________ ...::: Puck0 :::... | |||||||||||||||||||||||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 19, 20, 21 Naslednja | 
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |