http://www.wegenermedia.com/
lp, M

| Prevara? | |||||||

| 
	|||||||

pomoje da ne, sej so rabljene zadeve ... 

| 
	|||||||

pise da so refurbished, zdej ce so tovarnisko, potem je cena spet prenizka,..

ali pa tudi ne lp ,M  | 
	|||||||

Zakaj bi bile nizke? Mašine itak niso več vredne...

ne vem zakaj nekateri mislite, da Macom cena ne pada?  | 
	|||||||

Po eni strani še predrago... 

| 
	|||||||

Cene so normalne za rabljene mace. To so modeli stari vec kot eno leto. In ce jih gledas na ameriske cene so izgubili $100 - $200 Macbooki oz. malo vec MBPji. Sicr se pa na ebay dobi ceneje. 

| 
	|||||||

Cube ne. 

| 
	|||||||

Jaz ne najdem cuba. Pa tudi ce ... iPhone je bolj zmogljiv  

| 
	|||||||

kljub vsemu, mi zgleda ta trgovina bol tko. na nekaj podobnega sem se napalu nekaj casa nazaj, pa je slo za prevaro. ebobs computers, ce kdo pozna.

lp, M  | 
	|||||||

No,javi nam če zadeva ni napizdancija  

| 
	|||||||

zakaj folk rihta oldtimerje in si ne kupi Cliota, zakaj zbira stare radijske aparate namesto danasnji plastik fantastik...........pac nostalgija  | 
	|||||||

taja, samo ne smemo pozabit, da tisti, ki rihtajo oldtimerje, zbirajo takšne in durgačne stare stvari niso ravno najbolj revni...

Ker za zbirateljstvo starin oz. kakšen tak podoben "konjiček" pa moraš že imeti nekaj financ. Sploh pa, če zadeve popravljaš, predeluješ.  | 
	|||||||

Ima kdo pri nas refurbished apple? 

| 
	|||||||

Apple I - $10,000 - $20,000 --> Apple II (1978) - $500 - $3,000 Apple Lisa I - $10,000 --> Apple Lisa II - $800 - $2,000 Macintosh - $200 - $1,000 (odvisno od softwareja, orig. embalaže, ohranjenosti) 20th Aniversary Mac - &600 --> Cube G4 - $150 - $350 ... to so cene glede na eBay, občasno pogledam zadeve in če je računalnik res ohranjen so takšne cene ... seveda pa v posameznih manjših državah kot je slovenija lahko takšen izdelek, če obstaja napihne ceno ali pa se proda pod ceno, odvisno od prodajalca in njegovega znanja o izdelku ... Nazadnje urejal/a macuser Pet 12. Sep 2008 11:47; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||||

Dobro ok, mogoče sem malo res posplošil vse skupaj. Recimo jaz zbiram znamke (pač tudi tiste, ki pridejo na kuvertah), predvsem sem nadaljeval to, kar je mati začela. Moja mati je recimo zbirala salvete... oče je bil pred desetletjem nazaj v lokalnem društvu numizmatikov. Stric pa se je z numizmatiko začel ukvarjati tudi stric pred dvemi leti. In na tem področju on mesečno obrne cca. 2000 € (prodaja na Bolhi, eBayu itn). Čeprav to ni nek velik znesek. Poznam pa enega gospoda, ki hodi na razne sejme/bolšje trge po Evropi in kupuje stare razglednice. Predvsem tiste, ki so narejene z litografijo. Povprečna vrednost teh je 80-100 €... Skratka, odvisno od vrste zbirateljskega hobija. Nekateri so dražji, drugi cenejši. Dejstvo pa je, da za kaj konkretnejšega in če hočeš biti resnično top, rabiš denar.  | 
	|||||||

btw, za razna zbiranja gre denar seveda ampak enaka količina ttako kot pri >>bogatem<< ali >>revnem<<, s to razliko, da si bo revni zbiratelj prikrajšal pri čem drugem, kar si bo lahko >>bogati<< še dodatno privoščil 

| 
	|||||||

Zanimivo. Jaz gledam, da bi si nekega poceni maca kupil. Ampak so cene juhuhu. Sploh za kake mac minije, ki se po ebayu prodajajo za 500$  

| 
	|||||||

meni je tak kul ko so cene vrtoglave.Ko prodajam seveda   

| 
	|||||||

Tole je tud po moje nateg; kaj pa vi mislite  

http://andistore.com/ Je pa zanimivo saj oglašujejo preko googla...  | 
	|||||||

Na googlu lahko oglašuje vsak, dokler plačuje račun. Po moje da gre za nateg, lahko se pa tut včlaniš na njihovo spletno stran pa probaš naročit en artikel.

LP  | 
	|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |