zakaj mi na touchu ne dela youtube??????gor imam verzijo 2.0.2.kaj naj naredim???-ne bi ga rad jailbreakal.
| touch-youtube | |||
zakaj mi na touchu ne dela youtube??????gor imam verzijo 2.0.2.kaj naj naredim???-ne bi ga rad jailbreakal.
|
|||
Podeljujem ti nagrado za naravnost čudovit in kompleksen opis okoliščin, ki lahko kakorkoli vplivajo na nastanek tvojih težav.
ČESTITAM! btw: malo resnosti - si v wi-fi omrežju? Al začnema še bolj na začetku: "Je vaš iPod touch vključen?", "Je vaš iPod touch odklenjen?", ... |
|||
moj ipod touch ima kupljeno v appstoru verzijo 2.0.2.doma v wifi omrežju(ali kjerkoli drugje) lahko normalno srfam po netu z safarijem,sprejemam in pošiljam pošto...razen ko hočem v aplikacijo you tube-mi jo normalno odpre,najde željeno vsebino-je pa ne predvaja...stiskam play..probam še enkrat...ne gre...ne predvaja izbrane vsebine....naj omenim da je wifi signal odličen(vsaj doma),tako da ne vem v čem je težava.rad bi obdržal legalno verzijo oz.to kupljeno,saj me installer ali cydia še zaenkrat ne navdušujeta.je pa res da full uporabljam youtube,ki pa ne gre...pomagaj!
|
|||
Naredi restore ali pa updataj na 2.1, itak če si kupil v2.0.2 maš 2.1 zastonj... Če to ne reši problema nevem kaj bi ga
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |