Zdravo!
Že nekaj časa imam težavo z Lock gumbom - namreč ne dela.
Ko sem se spravil menjat ekran, sem rekel, pa bom poskusil popravit še gumb. Ko sem končal s popravilom, sem iphona lahko prižgal z gumbom, torej sem ga popravil, a le za silo - gumb je deloval, samo če sem ga pritisnil na skrajni levi strani, pa še to precej močno. Še enkrat sem ga odprl in poskusil zamakniti gumb, če bi morda bolje prijel. Zdaj gumb stoji bolje in tudi klik se sliši (kar se prej ni, tudi ko je za silo deloval), pa sem predvideval da bo končno deloval normalno. No, ni. Zdaj sploh ne dela. Ima mogoče kdo kakšno idejo kako popravit to zadevo? Namreč kabel predvidevam da še deluje (Glasnost +, - in mute delujejo normalno), majhen črn gumbek je še na kablu za Lock button, pa tudi kovinski "spacer" je še na Lock gumbu. Torej vse kar more biti prisotno za delovanje. Je mogoče res kriv le položaj gumba? Namreč prestavil sem ga vsaj že 4x, od tega je 1x deloval (zgoraj omenjeno) za silo. Zdaj ko pa stoji normalno, lepo se pritisne, klik, vse - pa ne dela.
LP, M

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si
Kontakt
Na vrh strani