Imam en velik problem. Na moje iPhonu so mi na glavni strani zginle vse ikone kot so aplikacije igre ipd. imam samo odzadje. Ve kdo kaj je narobe in kako resiti ta problem ?
Hvala
| NUJNO POMOC | |||||

Lep pozdrav. 

Imam en velik problem. Na moje iPhonu so mi na glavni strani zginle vse ikone kot so aplikacije igre ipd. imam samo odzadje. Ve kdo kaj je narobe in kako resiti ta problem ? Hvala  | 
	|||||

ali si imel instaliran boss prefs 

| 
	|||||

jap je bil gor telefon sekupil včeraj tako da sem še nov v tem zato prosim za strpnosti  | 
	|||||

Najprej pocasi razlozi, kaj si pocel s telefonom... Ikone same ne izginejo  | 
	|||||

iPhone 16gb 1.1.4., programi pa ej tak telefon imam ravno 1 dan in nevem tocno kaj je bilo gor zdaj pa ne morem pogledat. Imam na glavni strani samo 1 ikono aMaze! imel sem MMS,kitaro,igranje na bobne ipd... 

odprl sem mapo setings v tej mapi pa se eno v kateri lahko aplikacije ipd razvrscas v nekaksne mape. vedno ko sem sel tja noter mi je izginlo nekaj ikon na glavnem zaslonu. Ne znam bolse obrazlozit ker telefona nimam dolgo :/  | 
	|||||

Poof! aplikacija dela to... LP -J  | 
	|||||

probi hard restart 

to pomeni da drzis tipko home in tipko za vklop in izklop dokler se ti iphone ne zacne ugasat ne drzi predolgo saj so posledice Nazadnje urejal/a Ursic Tor 09. Sep 2008 16:47; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||

jap mislim da je bila poof ja  

sem ze restartal in se vedno isto...  | 
	|||||

ze kdo slucajno ve kako to tezavo odpravit ?   

| 
	|||||

mogoce ce ga priklopis na itunes in pritisnes gumb sync 

| 
	|||||

ka pa če se ti jezakleno? 

| 
	|||||

ce nic ne deluje probaj restore ampak samo ce ga znas odklent 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |