Ko dodam slovenski paket pod sources in ga refresham mi ga vseeno ne pokaže v kategorijah.
Prosim za pomoč
Hvala
| Slovenski paket (težave, če so) | |||||
Ko dodam slovenski paket pod sources in ga refresham mi ga vseeno ne pokaže v kategorijah.
Prosim za pomoč Hvala |
|||||
nekaj si izgleda naredil narobe Tukajle imas step-by-step navodila >> KLIK |
|||||
Hja, očitno je težava v QuickPwn. Poskusi z Winpwn oz. PwnageTool.
QuickPwn, opozarjajo avtorji, ni za resno rabo, ker ima še polno napak. |
|||||
Ja imam enako težavo.
Ravno danes sem z winpwn jailbreaku in je kaže isto to težava. |
|||||
Evo, še en s težavo; uporabil Pwnage Tool (Mac), dodal slovenski paket med source Installerja, pa med paketi enostavno ni mape Slovenski paket ... Brisal, ponovno naložil, restartal, itd - nič.
Je kaj narobe? LP, B |
|||||
Napaka na strežniku odpravljena. Zdaj deluje?
|
|||||
Včeraj sem ga namestil na frendov telefon na verzijo 1.1.1 in gor je samo:
-popravljene pisave -slo ozadja -tipkovnica -zdravljica ozadje A prikazovanja pravilnih številk in operaterjev za to verzijo ni bilo narejeno?? |
|||||
Ja danes pa deluje, no sam d ni z telefonom to kej narobe.
Drugače sm pa že plačal danes, in čakam da se odobri |
|||||
Nope. Daj mu ga nadgradi na 1.1.4 no, da bo vsaj i9mel najbolj delujočo različico |
|||||
Bom ga prepriču
Itak bom pa jst to delu.... se mi neki ne da Mimogrede, a na 2.0.2 je samo vmesnik za plačat ali še kaj ostalega?? |
|||||
Zdaj sem ponovno probal in še vedno? ali spet ne dela?
|
|||||
da nebom nove teme odpirov... od prijatelja sem dobil kodo, za slovenski paket... koda je še neuporabljena, ampak ne dela... je morda to problem, ker bi morala biti uporabljena v 24 urah?
|
|||||
Mislim, da je tole tematika za zasebna sporočila oz. mail. Se ti ne zdi? |
|||||
ne, ne, dela, Poskusi še enkrat pa boš videl |
|||||
Slovenski paket source nedosegljiv. Javlja mi Unable to decode source at iphone.slovenskipaket.info
iphone 2g v2.1. instaler |
|||||
V eni drugi temi je MitjaP napisal, da se Slovenski paket seli na drug streznik (in na Cydio), zato zdaj ni dosegljiv.
|
|||||
Tako je. Na iphone.slovenskipaket.info ni dosegljiv zaradi strežnika, cydia pa še ni dokončana. Dosegljiv bo spet, ko bo dosegljiva tale stran: https://cp.freehostia.com/ |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |