| Težava recover OS X Maverick (Mac Late 2009) | |||
Mam en hud problem, katerega rešitve ne najdem ... kupil sem rabljen Mac (late 2009) in sem skušal danes narediti clean reset ampak se pojavlja težava ... vse funkcionira dokler ne pride do Apple ID prijave... ko vpišem Apple ID in password mi vpiše da je ta napačen, potem dobim obvestilo na svoj telefon kjer potrdim (ALLOW) in dobim kodo, sam težave je ker te kode nimam kam vpisati ... in ker ne morem prijaviti Apple ID računa tudi inštalacija ni mogoče ... kakšen predlog??? Eanko se mi je zgodilo, ko sem se žele prijaviti v app store in posodobiti OS ...
![]() |
|||
Vpiši geslo in kodo skupaj... če je geslo "Abcd" in koda "1234", napiši v polje za geslo "Abcd1234".
|
|||
|
|||
https://macreports.com/mac-this-item-is-temporarily-unavailable-please-try-again-later-fix/
Sicer pa... če internet recovery ne deluje, si zrihtaj USB ključek za instalacijo. |
|||
USB kluček? Problem je ker bo sedaj inštaliran na drugeg uporabnika kot je bilo to prvotno ...
|
|||
|
|||
|
|||
si izklopil find my mac predno si delal namestitev?
_________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||
Problem je, ker nisi bootal z USB ključka, ampak z interne recovery particije. V tem primeru ti ne dovoli pobrisati komplet diska, ampak le particijo "Macintosh HD".
Naredi namestitveni USB na drugi mašini in bo šlo |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |