Inštalacija sistema- help?! | |||||
Imam manjšo težavo... naredil se bootable USB z el capitanom, formatiral disk a ko hočem naložiti nov sistem, mi javi da je nekaj narobe z sistemom oz. USB ključkom, kjer je naložen el capitan..., in sedaj ne morem priti več do namizja, seveda, ker je disk formatiran... Bi lahko prosim nekoga prosil (v Lj. oz. okolici) za pomoč in sicer če ima kdo bootable USB- z bilokaterim sistemom, da bi si ga sposodil in samo instaliral sistem... Dostop do računalnika bi nujno potreboval, zato se že vnaprej zahvaljujem za prijaznost! |
|||||
![]() |
|||||
Imam USB. Sam sem si pred kratkim naredil bootable USB z WIN10 64bit SLO, iz El Capitana. Ali je sploh možno z drugim USB to narediti, ni vezan specifično na računalnik? Nazadnje urejal/a abbracci Sob 09. Apr 2016 11:41; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Jaz imam kar nekaj posnetkov sistema narejenih, med drugim tudi zadnjega el capitana. Povej se katerega maca imas? Drugac pa ce si kje iz ljubljane se lahko zmeniva ![]() EDIT: Opa sem spregledal da si iz Lj ![]() |
|||||
![]() |
|||||
@SmartBoy-> odgovoril na ZS ![]() Hvala še enkrat vsem in lep dan še naprej!!! |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |