Tukaj se razpišite o omenjenem telefonu
Mnenja, slabe lastnosti, dobre lastnosti, če ga boste kupili,...
Ali je med 5S in SE sploh kaj razlike v obliki al sta čisto enaka, ker jaz jih nisem opazil (na slikah)?
| iPhone SE | |||||||
Tukaj se razpišite o omenjenem telefonu
Mnenja, slabe lastnosti, dobre lastnosti, če ga boste kupili,... Ali je med 5S in SE sploh kaj razlike v obliki al sta čisto enaka, ker jaz jih nisem opazil (na slikah)? _________________ MacBook Air 13" (2015) iPhone 5s iPad mini iPod touch 4g. |
|||||||
Bolj natančno poglej |
|||||||
![]() |
|||||||
Lahko tudi napišeš razlike _________________ MacBook Air 13" (2015) iPhone 5s iPad mini iPod touch 4g. |
|||||||
isti šmorn, boljša kamera več rama,nov procesor pa kao boljša baterija pa še vednooo 16gb osnovni model ..LOL
|
|||||||
temu se reče legitimen review, še posebi podateki o ramu so zanesljivi, ker si ga že raztavil in preučil.. hvala za razsvetljenje. |
|||||||
hhsk nebod pamtn prevec, pa ti napis review...nabijas poste za brezveze. kar drzi da je ip SE na zunaj isti
za tiste ki se vam neda googlat kot hhsk-ju pa tole: http://www.technobuffalo.com/2016/03/21/iphone-se-vs-iphone-5s-spec-shootout-a-huge-upgrade-for-a-small-phone/ |
|||||||
Za notranjost vem da je prenovljena, je kot 4"iPhone 6s brez 3D toucha, zunanjost pa se mi zdi ista, zato pa sem vprašal kako je z zunanjostjo
_________________ MacBook Air 13" (2015) iPhone 5s iPad mini iPod touch 4g. |
|||||||
jaz nej ne bom pameten? dej še 1x preber svoj butast post.. |
|||||||
Pa sprednja kamera ostane stara na SE modelu, ne vem če je že kdo omenil.
|
|||||||
Z raznih koncev sem nabral specifikacije iPhone 5S, 6S in SE ter primerjal v spodnji tabeli. Ker SE še ni zunaj, so lahko nekateri podatki napačni.
![]() |
|||||||
Nekaj pa pozabljate...
Touch id je na 6s svetlobna leta v primerjavi z 1. Gen touchID-ja na 5s. Torej SE ima staro gen. touch id-ja. Za force touch mi dol visi, ker se komaj kdaj spomnim da to sploh imam, medtem ko touchID na 6s pa dela vrhunsko! |
|||||||
To so samo ugibanja... sicer je pa za moj okus touch id ma 6s že prehiter (klik na home gumb takoj odklene telefon... do notificationov na lock screenu lahko prideš le s power gumbom - štorasto - ali pa z uporabo nohta ali prsta, ki ni poskeniran).
|
|||||||
SE pa res nima vgrajenega touch ID-ja prve generacije. Kake stresate eni...
|
|||||||
kaj pravzaprav pomeni SE? Special Edition?
|
|||||||
V bistvu so vzeli dizajn iPhone 5S, ampak ker po izdaji 6ke nebi bilo pametno telefona poimenovati ne 5E (občutek zastarelosti), niti 6E (dizajn), so pač vzeli samo S. E jaz ugibam da je bolj kaj ala economic.
Sicer pa itak, ce jih bo kdo vprasal, bo sigurno Special edition. To pali |
|||||||
Mislim da nima "Retina Flash".
|
|||||||
Tako trdijo na The Verge. |
|||||||
Ima. SE verjetno pomeni Small Edition.
_________________ LG G6 |
|||||||
Special edition...
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |