| Tone fxs | |||||
|
|||||
Zgleda kul, a je za placat ne? Damn, mogoce bo pa ksn freebe |
|||||
Mislim halo??
Donacija 8$ za nekoga, ki si lahko privošči Iphone je pa res grozn strošek. |
|||||
Maš prou, bom si ker 2 licence kupu za usak slucaj... bah... saj sem si le vendar kupil iPhone...ne bom zdaj na zvonenju šparau... mislim, kje mam glavo... |
|||||
Kaj sm pa sjt najdu
========================================== if you already installed it, uninstall it and ssh in and make sure everythings gone so it doesn't remember the date it was set to. make sure to go to private/var/mobile/library/preferences and delete com.efiko.plist file after you've done this, or if you never isntalled it, go to ur settings app, then general, then date/time and set it to manual setting and change the year to like 2020 while that is set, go in cydia and install the ToneFXs app and resping when its done. open the app once so its set and it should say "5 days remaining" exit the app, go back to ur settings/general/date-time and re-select auto close that n go back to the app, it should say 4000+ days remaining on the trial. if u want it to say more days set the year to 2050? ur choice |
|||||
itak pa ko ga inštaliraš na računalnik...in kao send ringtone to iphoen....napiše da je send-an....pol pa tega ringtona nikjer ni...brezveze sm 8 $ stran fuknu....raj bi jih enmu revežu dau....
|
|||||
Jah, niso dobro prebral, jst nisem nikomur dal 8$ Pa se nelegalno ni Iz compa pa se nism probal, a pol ne dela? |
|||||
Napiše da je prensu, samo v ringtonih tega ringtona potem ni....tko da .....se mi zdi da to ne dela pol...al kaj misliš...
|
|||||
Ja, ce mors se iz cydie snet in instalerat. ne samo na racunalniku. Potem tam v posebni apikaciji izberes zvonenje, ne pa pod general settings. |
|||||
Ni glih tko....ringtone mora dat v general....je pa pol opcija ko greš v program ta ringtone not za naštimat za polnenje baterije pa te fore ne pa za zvonenje...brezveze....
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |