imam Nano prva generacija, ko ga diskonektam mi zamrne diplej. Karkoli probam ne reagira ma nič. Na displeju je se vedno zadnji napis - ok to disconnect...pomagajte čez tri dni grem na dopust in nujno ga rabim.
| Nano težava | |||||||
imam Nano prva generacija, ko ga diskonektam mi zamrne diplej. Karkoli probam ne reagira ma nič. Na displeju je se vedno zadnji napis - ok to disconnect...pomagajte čez tri dni grem na dopust in nujno ga rabim.
|
|||||||
dej ga probi dat filat čez noč pa boš vidu k men je tud zamrznu pa sm ga dau filat čez noć pa je potem delal.
|
|||||||
Drugače pa probaj restore in ga daj na tovarniške nastavitve pa pltem na novo vse gor. Boš videl če te software zajebava ali hardware.
|
|||||||
ja sem probov restore in ne more, javi mi error occurred 1418, potem sem še restartov komp in na novo naložu Itunse in ja nič novega.
A je mogoce še kaj kar bi lahko probal? |
|||||||
Se opravičujem, ker pišemo v to temo, vendar ne zdi se mi smiselno odpirati nove teme za moje vprašanje.
Imam iPod Nano 6. generacije, verjetno je vsem znano, da ga lahko nosiš tudi kot uro. Pa me zanima, če se da kako podaljšati čas preden ekran potemni in gre sam na sleep. Namreč če maš displayjano uro, potem pa ekran čez nekaj časa ker nič ne delaš potemni in potem moraš vedno na gumb prtisnit, če želiš zopet videti uro...kar je malo nerodno. Torej vglavnem, se da ta čas preden ekran potemni oz. gre na sleep kako podaljšati? Predvidevam da ne... |
|||||||
če uporabljaš uro ne potemni!!! |
|||||||
Meni potemni.
|
|||||||
![]() Nazadnje urejal/a iProof Pon 11. Nov 2013 13:23; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
a iTunes si probala posodobiti? Vtaknit usb v kako drugo režo?
Katere windowse uporabljaš? _________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||||
![]() Nazadnje urejal/a iProof Pon 11. Nov 2013 13:23; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
Tole sem rabil... Ni ti potrebno formatirati računalnika, samo tole moraš narediti...
_________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||||
![]() Nazadnje urejal/a iProof Pon 11. Nov 2013 13:24; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
Poglej ZS... Ne moreš falit al pa zamešat karkoli...
_________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||||
|||||||
Poslabšat nisi mogla, ker ti to tudi piše:
This symptom may be caused by an issue with the digital signing of Windows XP drivers. Following the steps below to reregister several .dll files mentioned below may resolve this issue. Before proceeding however, try to restore the iPod using the latest version of iTunes.. *If you are unable to restore it or the symptom reappears, then follow the steps below:* _________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||||
![]() Nazadnje urejal/a iProof Pon 11. Nov 2013 13:24; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
A ni bolj enostno najprej probat to na drugem racunilniku, da ne vos formatirala in bo zgodba enaka. Preprosto to naredi na drugem racunalniku.
Ce tudi tam javi isto napako potem je verjetno hw tezava. Ce bo slo pa skozi pa vsaj ves da je problem na tvojem racunalniku. |
|||||||
|||||||
Al pa prašaš nekoga, da ti proba narediti na macu... Načeloma bi moralo biti vseeno kje to narediš...
|||||||
Ne vem, če imam prav v spominu, ampak pri napaki 1418 so meni ipod menjali z drugim, bila pa je napaka z HW, samo ne spomnim se točno kaj...
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |