Jabuk
Pokajoče ohišje
Jabček

Jabček

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 10.01.2016 23:43:18
Pokajoče ohišje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni,

Pred 10 dnevi sem kupil MacBook air 13''. Moj prvi applov izdelek. Vse je super, zelo mi je všeč. Dizajn, sistem. Nisem si mislil, da se bom tako hitro navadil na sistem... Skratka vse dobro, razen en majčken problem.

Če si lahko predstavljate: Leva stran računalnika poka. Ko z eno roko primem in dvignem računalnik, se zaslišijo takšni pokajoči zvoki. Ko ga potem odložim na mizo ali na kolena, se v tem odlaganju na mizo spet sliši ta pokajoči zvok. Nato ko odpiram ekran še malo poka (še vedno v istem delu, t.j. v levem delu laptopa, ne pa v ekranu). Potem pa ko se spravim nekaj napisat in levo roko naravno odložim tja kamor spada, ko pišeš, no takrat pa tudi spusti še kakšen pokajoči zvok ven, potem pa je mir... Razen če slučajno malo bolj pritisnem na tisti levi del od miške.

Skratka to je to. Zanima me, ali je to pogost problem? Kako ga odpraviti, če je? Ali je to normalna stvar za apple ali laptope nasploh? Ali se vam to vsem dogaja na vaših Apple laptopih? Ali le nekaterim?

Drugače sem zadovoljen s tole napravo. Zelo mi je všeč, dela kot treba, kar se sistema tiče. Tipkovnica je prijetna in tudi fajn dela in tudi osvetljena je lepo... Nisem pričakoval, da se bom tako hitro privadil na iOS sistem, dolga baterija....... V glavnem vse mi je zelo všeč. Razen tale pokajoči zvok. Včasih se mi zdi, da je vedno bolj pogost in vedno glasnejši. Saj sem nekaj po netu brskal, ampak nisem veliko našel, razen o nekih trdih diskih in da so oni razlog, kar pa pri tem ne mora bit, saj ima SSD

Zanima me še, kakšne imam opcije? Kako najdem številko slovenskega Apple-a, da jih pokličem in še njih vprašam? Kam daš v Sloveniji MacBooke na popravilo? Itd.

Najlepša vam hvala za vse nadaljne odgovore.
Lep pozdrav
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 10.01.2016 23:50:09
Re: Pokajoče ohišje
osx sistem. ios je na telefonu.

zdej si sprobal applov produkt, zdej pa sprobej še njihov customer support.. Idea
nesi ga na pooblaščeni servis in jim pokaži težavo.
no sej moj macbook tudi malo poka ko ga tako primeš, al pa mal zvijaš, ampak nič drastičnega, rahli premik pokrova ohišja.

cifra 0800 80321 pogovor je v angleščini. popravila, ti pišejo na garancijskem listu..
čene pa epl d.o.o.

edit: najdeš jo pa tako da napišeš apple customer support number v google ipd. in poiščeš slovensko zastavico na strani s številkami.

https://www.apple.com/support/mac/
Jabček

Jabček

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 11.01.2016 00:36:18
Joj, pardon. Nisem vedel, da je razlika iOS, OSX.

A tebi tudi poka torej? Ampak to pokne za vsako ko ga npr. dvignem pa odložim pa tko. Pač na trenutke je tak rahlo annoying.

Bom poklical jutri pa vprašal malo ja, pa da vidim kakšen ja ta njihov support.

Hvala Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 11.01.2016 07:33:05
Je kar znana zadeva to na Airu. Na mojem tudi poka pokrov baterije samo nisem uveljavljal garancije, ne vem niti ce je mozno, verjetno da samo mene ne moti.

Jablanator

Kraj: Slov.Bistrica
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 11.01.2016 18:08:44
Mene na airu moti samo to da se "upogiba", ko malo bol pritineš na sredini ali na kotih. In na spodnji strani malo odstopajoči pokrov Rolling Eyes , nič resnega.

iPod touch 4g.
Jabček

Jabček

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 12.01.2016 10:46:54
Aha, torej je to dokaj razširjena ''napaka''.

Dobro, dobro. Jaz sem že mislil da je kaj resnejšega. Potemtakem pa tudi jaz ne bom uveljavljal garancije, verjetno se človek navadi čez čas. Itak pa nobena stvar ni popolna.

Hvala za informacije!
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 28.01.2016 15:22:30
Meni je moj Air tudi pocil.. spodnja stran pocez
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani