"Dobili mi novi mac G5 in novi mitsubuši, toti ekran."

| Joker je ponosen | |||||
|
|||||
Seveda sem pozabil na linke, pardon
|
|||||
Jah super. Mogoče bom celo začelbrati Joker, ali pa tudi ne.
|
|||||
Ne vem, kaj je pomen te novice, ker ni napisanega prav nič drugega, kot to, da ga imajo. Očitno se samo hvalijo.
|
|||||
_________________ Govoril sem... |
|||||
|
|||||
|||||
Nehajta!
|
|||||
Hmmm... To temo bi pa že skoraj lahko premaknili v rubriko pametovanje.
_________________ it looks like jellyfish! |
|||||
Kaj vam zadeva malce uhaja iz rok?
t! _________________ You'll see! |
|||||
A date to v novice?
|
|||||
LOL, kako pa bi zadeva izgledala, če bi napisali novico za vsako slovensko firmo, ki kupi Maca.
|
|||||
Tako kot Apple ki na svoji strani dela clanke o podjetjih in uporabnikih, ki imajo maca.
Le da bi delovali le v slovenskih okvirih (in Jabuk.net je slovenska stran), Apple deluje pa v svetovnih. A to pa ni neumnost da je neka leva srednja sola kupila razred ibookov? In Apple tako stvar gladko objavi. |
|||||
To že ampak pri šolah se je šlo za nakup nekaj sto iBookov in ostalih Macov. Tukaj se gre za nakup enega PowerMaca. Moram pa priznati, da se delno strinjam s tabo, tako, da sem zadevo vzel na znanje in bom objavil novico, če slišim za kakšno bolj znano slovensko podjetje, ki uporablja Mace. Če zveš za kaj podobnega prosim napiši novico, če pa se ti ne, da te prosim, da me vsaj obvestiš. Hvala.
|
|||||
Mislim, da zelo redka podjetja uporabljajo mace in sicer zaradi problema sodelovanja med podjetji. Mac lahko odpre micr.. file, ko pa na PC-ju nikakor ne odpres mac file-a. Zato so pred leti v večih slo podjetjih celo prekinili z uporabo macov...
|||||
LOL. Ta je bila pa bosa.
P.S: Med večjimi slovenskimi firmami je celotna časopisna hiša Delo na Macih in ves Renault (oz. Revoz) prav tako tiskarna Cetis in še cel kup tiskarjev, grafičnih studiev, arhitektov, statistični urad repupblike Slovenije (serverji) in še bi lahko našteval... |
|||||
Na macih je bila tudi Iskra tel. pa so presli na windowse, zaradi tehtnih razlogov verjetno... eden od teh je tudi ta, ki sem ga omenil.. Res pa je, da takrat ni bilo OS X-a
|||||
Hmm.... Do nedavnega je bil Delo na linuxu, če se ne motim.
_________________ it looks like jellyfish! |
|||||
Nope, mogoče imajo kakšen LInux računalnik večina podjetja pa je na Macih. Tudi, če greš na http://www.delo.si/ boš v URL vrstici kmalu videl WebObjects, ki je Applova net tehnologija za dinamične strani.
|
|||||
Kaj se je zgodilo pa s propadlim Jutranjikom? Oni so mel tud same mace... novinarji performe, dtpjevci pa powermace...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |