9.2.1 beta je zun.
| iOS 9.2.1 | |||||||
9.2.1 beta je zun.
_________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||||
In od sinoci dalje je na voljo tudi public beta ...
![]() |
|||||||
Kakšne so izboljšave ?
|
|||||||
So kakšni problei potem za nazaj na 9.2 verzijo?
|
|||||||
Dokler nebo 9.2.1 uradno na voljo, do takrat lahko greš nazaj na 9.2. Neboš pa mogel uporabit backupa iz 9.2.1 na 9.2. Kot običajno se backup lahko povrne le na isto ali novejšo verzijo ios. _________________ LG G6 |
|||||||
Glede na to, da je sele v tretji stevilki razlika, bi rekel, da gre samo za popravke ... |
|||||||
Hvala za odgovor. |
|||||||
Na voljo je iOS 9.2.1 public beta 2 ...
|
|||||||
Še vedno mi siri v povezavi z music in clock ne dela...
Kaj sploh delajo z vsemi temi verzijami?! Na videz ni nič novega že od junija, še vedno je buggy.. Aja saj res, tolko da lahko nove emoji not nafilajo Na ipad 4 ios 9.2 so še vedno težave z wifi. Signal kaže, ampak ne dela povezava. Po restartu tablice spet vse dela nekaj časa... _________________ LG G6 |
|||||||
Kaj tocno to pomeni? Da probam pri sebi
Nimam tovrstnih tezav niti na iPhone 6s niti na iPad Air 2 ... |
|||||||
se strinjam z rawr-om. se mi zdi da so nove posodobitve le za nove emoije, ki jih je vrjetno že za skoraj polovico samega osa.
|
|||||||
Siri načeloma dela, le ko želim nastavit alarm/timer/reminder/zaštartat mojo muziko, melje nekaj sekund pol pa javi, da ne more... Sem že lepil screene v temi o ios 9.2. Problem na ipadu 4 pa se vleče že od 9.0. Kaže omrežje, pa ni povezave, pa v nastavitvah kaže vsa dosegljiva omrežja, pa se ne more na njih povezat itd... Sem že mislo, da je wifi zanič čip, pa kot zgleda ni, ker po restartu spet dela kot mora. ios 9.2 Trenutno na 9.2.1 beta2 siri še vedno štrajka, tudi 2-3 sek neodzivnost se je že pojavla na 6ki, o tem so tudi drugi že pisali, tudi za iphone 6s, tao da mora bit problem v ios. Enostavno imam preveč zadev v varnostni kopiji, da bi sveže začel oz. na novo, to ni rešitev _________________ LG G6 |
|||||||
Še kdo občuti da ta beta porabi občutno več baterije? Imam i6.
_________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||||
Pri meni je poraba baterije podobna kot na 9.1 in 9.2, čist ok.
Geekbench3 pa je pokazal, da je še vedno isto hitra kot ios8 in novejše izdaje. Single/multicore= 1630/2916 _________________ LG G6 |
|||||||
+1 Imam 6s _________________ iPhone X Silver 256 Gb MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) iPhone 7 Plus Jet Black 128 Gb iPhone 7 Plus Silver 256 Gb iPhone 7 Black 128 Gb Watch Nike+ Series 2 iPhone 6s Silver 64 GB Watch 1st gen. Sport iPhone 6 Space Gray 128 GB iPhone 5 White 16Gb iPad 4 White 32 Gb iPhone 4 black 16Gb iPad 64Gb 3G iPod nano 3rd gen. iPhone 3g 8 Gb |
|||||||
_________________ |
|||||||
Zanimivo. Govorijo o problemih z batarijo, če si ročno zamenjal časovni pas.
Je Apple to nekaj reševal: http://arstechnica.com/apple/2016/01/ios-9-2-1-update-arrives-with-security-and-mdm-fixes/ Potem je res nek problem, glede na to, da se tud na Jabuku folk pritožuje. Nazadnje urejal/a macata Tor 19. Jan 2016 22:30; skupaj popravljeno 1 krat _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||||
_________________ ????????⚫⚪ ????☯☢???? ???????????????? ❌⭕❌⭕ |
|||||||
Živjo,
kakšne so vaše izkušnje z ios 9.2.1 na i 5s in na 5? Update mi teži, pa ne vem ali se splača update-at ali ne |
|||||||
Na i5 super. Deluje vse BP, vse tako kot mora! |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |