| M:SMS aplikacija je na App Store-u | |||||
Aplikacija za pregled porabe in pošiljanje SMS-ov je na App Store-u. Sedaj bodo lahko Mobitelovi naročniki in predplačniki pošiljali SMS-e tudi iz iPod Touchev in iPadov. Kdor si jo želi, jo lahko najde tukaj: http://itunes.apple.com/app/m-sms/id398397081?mt=8
![]() |
|||||
Bravo Mikrohard! Bi jo z veseljem nabavil ampak sem pro simobilu. Če se kdaj vrnem na mobitel jo sigurno bom. Čeprav upam da bo se nekega dne tudi simobil izprsil in dal možnost programerjem da izdelo podobne appse tudi za simobil.
|
|||||
Kdaj bi se bo dal pa za simobil tkole zrihtat?
|
|||||
Zakaj je pa ni v slo store?
|
|||||
O simobilu že obstaja tema tako, da o tem ne bi tukaj.
|
|||||
Zadeva je čisto frišna in se App Store verjetno še ni popolnoma posodobil (kar se iskanja tiče). S klikom na zgornji link bi moral priti tudi v slovenski app store. |
|||||
Meni jo brez težav odpre v app storu, če kliknem na ta link.
|
|||||
Pohvalno!
Pravzaprav si edini slo razvijalec takih super, uporabnih applikacij - keep on goin'! |
|||||
No no... pretiravat pa ni treba. Tudi drugi delajo dobre in uporabne aplikacije! |
|||||
hmmmm..
Name me ONE ?! Do sedaj, si ravno ti pokazal največ - kar je res, je res! |
|||||
Poglej si www.razvijalci.si pa boš videl, da jih je veliko...
|
|||||
Ok bom pocakal se malo potem pa jo bom kupil
|
|||||
omg
my bad! You can call me YOUR stalker now |
|||||
hvala in kongratulacije ter aplaudiranje
|
|||||
Eno vprašanje za iPad uporabnike, ker vem, da je bilo dosti želja, da se aplikacija prilagodi za iPad resolucijo. Ampak, ker trenutno nimam dovolj časa za razvoj popolnoma ločenega in novega uporabniškega vmesnika za iPad, me zanima, če bi bilo smiselno izdati kaj takega (slike spodaj)?
![]() |
|||||
Na kratko...fenomenalni App
|
|||||
Super izgleda!
lp |
|||||
To sem čakal !!! Kar pa se vmesnika za iPad tiče --> go for it !!!
|
|||||
Potreboval bi nekoga z iPhonom 2G, ki bi bil pripravljen stestirat novo verzijo aplikacije (seveda mora imeti svoj račun za moj.mobitel.si oz. planet.si). Če se ne bo nihče javil, bom moral počakati do nedelje in posledično se bo zakasnil tudi izid nove verzije.
|
|||||
Ja povej kaj je treba, sodelavec ima...
Lpp |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |