a obstaja aplikacija ki snema pogovore ?
| Snemanje pogovorov na iphone | |||||
a obstaja aplikacija ki snema pogovore ?
|
|||||
Obstaja, ampak deluje samo v US pa še čez druga omrežja gre.
|
|||||
CallRecording, pobrskaj malo po netu za to aplikacijo. Seveda če imaš jailbreakan telefon...
|
|||||
Sem že sam iskal za takšno aplikacijo nedolgo nazaj pa nisem našel ničesar uporabnega. Žal..
|
|||||
a CallRecording dejansko obstaja za iphona?
kje pa jo lahko kupim=? na appstoru je ni |
|||||
|
|||||
Če prav razumem, dejansko sploh ne obstaja nobena aplikacija, ki bi snemala pogovore "brezplačno" na pomnilnik telefona. Sem navajen še iz Nokie, kjer je bila gora aplikacij, seveda plačljivih, vendar si aplikacijo kupil za recimo 20 Dolarjev in ti je služila "doživljenjsko" in brezplačno. Pogovore si imel shranjenne na telefonu in si jih brez problema prenesel na PC.
Recimo: http://www.nokia-call-recorder.com/ lp |
|||||
takšne aplikacije apple ne dovoli.
|
|||||
|
|||||
Samo za US. _________________ One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching. |
|||||
Ja narediš US account pa Gift card pa DL tako to gre, če je to problem.
LP |
|||||
Se mi zdi da morš met tudi US telefonsko številko.
Beri podrobnosti drugič. |
|||||
tako je, treba je imet US operaterja!
_________________ One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching. |
|||||
Da malo osvežim temo. A je morda kdo že našel kakšno aplikacijo za snemanje pogovorov?
_________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
nop
|
|||||
A bi rad urško čepin po telefonu snemal?
|
|||||
OMG, kje si pa to krulo staknu Ne bih je ni daljinskim! _________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
Nazadnje se je tukaj pisalo v letu 2012, zdaj me pa zanima, ali že obstaja možnost snemanja telefonskih pogovorov na iPhonu? Je v App Store kakšna aplikacija, ki jo kupiš in potem uporabljaš doživljenjsko, ki bi to omogočala? Vem, da je kup aplikacij, ki so celo brezplačne, potem pa je "In App Purchase" in moraš kupovati neke točke, ali kako
Je torej kaj drugega in uporabnega, ali (še) ne? _________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.) Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021) AirPods Max Space Gray + Silicone Case (Black) iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017 |
|||||
Js kakšno leto uporabljam tole:
https://itunes.apple.com/app/tapeacall-pro-record-phone/id577499909?mt=8 Uporabljam večkrat tedensko za službo in za zdaj še ni blo težav. Moraš pa imeti omogočene konferenčne klice. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |