Mene zanima, če je Gmail app še boljši od Mail app-a,glede na to da je na iOS 9 Mail dobil pomebne posodobitve.
| Apple Mail app vs Gmail iOS app | |||||
Mene zanima, če je Gmail app še boljši od Mail app-a,glede na to da je na iOS 9 Mail dobil pomebne posodobitve.
|
|||||
Poglej še druge aplikacije, ki so veliko boljše in se jih da veliko bolj prilagodit, npr. Spark, Microsoftov Outlook,...
_________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
Jaz sem prešaltal na Microsoft Outlook mail app, že kako leto nazaj. Nimam slabih besed, morda bi povečali "tap" območje za selektiranje druge mape ... to je pa vse.
|
|||||
Men je Inbox od Googla zelo všečen, mnogo boljši in preglednejši od Gmaila.
|
|||||
Meni osebno je najboljši Spark, se ga da tudi najbolj prilagodit svojim potrebam:)
_________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
ja škoda, da tega sparka ni za iPad .
|
|||||
Imel bi vprasanja glede Sparka.
- podpira PUSH MAIL? - ali lahko izberes "vse" maile za enkratno brisanje? Hvala |
|||||
lahko izbereš vse ... za push pa niti ne vem ..... probi a ne.
|
|||||
Mi lahko poves kako izberes vse? Jaz ne najdem te moznosti. |
|||||
ja na en Mail pritisni pa lahko označiš posamezen Mail oz. imaš zgoraj desno select all
|
|||||
Hvala za odgovore. Imam se eno vprasanje. V Sparku zelim ustvariti POP3 racun, vendar mi ponudi samo moznost IMAP?
Ima kdo kaksno idejo? |
|||||
Kako pri Spark-u doseči da ko prebereš mail v brovserju tudi badget o novem mailu izgine?
|
|||||
Se da kako povrnit emaile pobrisane v mail appu? Ker sem po pomoti napacen gumb stisnil in mi je pobrisalo maile...
_________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||
Si jih pobrisal tudi iz koša?
|
|||||
Ko mas mail odprt sem stisnil tisti sredinski gumb na dni, ki mail pobrise, pa sem sel takoj v kos pogledati, pa ga tam ni bilo. Ne, kosa nisem brisal.
_________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||
Verjetno si kaj spreminjal v nastavitvah mail.app-a. Kaj ba če pogledaš na icloud.com?
|
|||||
Nic nisem spreminjal... Mail ki je nastavljen na mail app je gmail, in tam tudi ni nic...
|||||
Gmail ponavadi izbrisane na tel. meče pod "vsa pošta"
|
|||||
Hvala, nasel mail!
|||||
Super
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |