Jabuk
težave z ipodom
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 29.04.2009 14:07:21
težave z ipodom
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
no ko sm dobla ipod sm si lepo naložla wse muzke prek itunes pol sm pa dobla now komp in sm probala dat gor nove muzke pa mi napisal da pač ta uporabnik že drugje in mi wse muzke dol zbrisal. pa me zanima kok naj si na novo naložim muzke gor? =)
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 29.04.2009 14:45:42
a imaš te muske na novem kompu? drugače ne bo šlo. vse muske moraš dodat v iTunes pol pa gor na iPod. tud men je smotano tole da če na drugem kompu nimaš isto v iTunes da ti vse staro dol zbriše, namesto da bi samo novo gor dalo Confused
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 29.04.2009 20:12:12
pa če tak čudn wse skup. na nowem kompu sm pač si na novo naložla itunes in mi ne zazna ipoda...kao da je ta uporabnik že drugje al neki takega. sploh si ne morm muzke gor dat.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 09.05.2009 10:23:49
apple ma tak 1 pc al mac, 1 ipod tk da sam z enim računalnikom si sinhroniziri zj pa resetiri ipoda daj na novem računalniku muske v itunes pa sinhroniziri pa bo vse delal tk ko more Very Happy
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 16.07.2009 12:18:20
Ipod Shulfe
Hej. Uporabljam Ipod Shulfe in ko grem na Itunes na prenosnem računalniku mi ga zazna. Sedaj sm si inštalirala Itunes na navaden računalnik in ko prilopim Ipod v usb priljuček mi ga v Itunesu ne zazna pod naprave.

Kaj lahko storim.

Hvala
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 19.07.2009 18:54:46
mene pa zanima kako v itunes zbrisat slike. zdaj je namreč prišu frend s svojim ipod touchem in sem jaz mal zajebal in sem nekej klikal in mu na ipod dal nekaj svojih slik in zdej na ipodu ni one ikonce smetnjak da bi lahk tam zbrisal pa mi lih ni da bi on mel nekaj mojih fotografij na touchu Embarassed
a bi mi lahko gdo prosim svetoval kako zbrisat?
hvala
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani