Torej ... vklopil sem Apple Music.
Da je ta storitev vsaj približno uporabna, je potrebno zraven vključiti še iCloud Music Library, saj samo na ta način lahko albume in pesmi dodaš med My Music in si jih shraniš v Offline mode.
In tukaj nastopi težava.
Na iPhoneu imam glasbo, ki je namenjena poslušanju ob vseh možnih prilikah, na iPodu pa glasbo, ki je namenjena poslušanju ob treningih. Temu so prilagojene tudi playliste na obeh napravah.
Kar se je zgodilo po vklopu iCloud music library, je, da so se mi playliste združile, kar je sicer točno to kar storitev ponuja i.e. da je vse na voljo na vseh napravah. Ampak zdaj je na iPodu seznam glasbe postal totalno nepregleden. Prej sta bili dve playlisti ali tri zdaj jih je 30. Seveda je enako tudi s seznamom glasbe.
Ampak OK, glasba je vsa v iCloudu, torej lahko vključim funkcijo Show Music available Offline, ki prikaže samo pesmi, ki so dejansko na napravi, kar me pripelje do mojega vprašanja:
Kako naredim enako za playliste - rad bi torej skril tiste playliste, ki so v iCloudu in uporabljal samo te, ki sem jih kreiral/naložil na iPoda?
Predlogi?

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si
Kontakt
Na vrh strani