Potrebujem nekoga, ki bi mi bil pripravljen plačati 20€ na neki spletni strani, ki podpira plačilo s PayPalom, ker ga jaz nimam. Denar nakažem nazaj na TRR.
Več info na ZS
| Potrebujem nekoga s PayPalom | |||||
Živijo,
Potrebujem nekoga, ki bi mi bil pripravljen plačati 20€ na neki spletni strani, ki podpira plačilo s PayPalom, ker ga jaz nimam. Denar nakažem nazaj na TRR. Več info na ZS |
|||||
Za paypal ne potrebuješ kreditne... https://www.paypal-topup.si/
|
|||||
Za to pa nisem vedel. Hvala!
Torej če prav razumem, jaz s tem "naložim" denar na svoj PayPal account preko TRR? |
|||||
|
|||||
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Je že kdo uporabljal to stran, da mi lahko pomaga?
|
|||||
Sem vnesel IBAN v spletno banko (pri Abanki) in mi je avtomatično izpolnilo naslov:
Naziv: TRUST PAY A.S. Naslov: ZA KASARNOU 315/1 Pošta/kraj: 831 03 BRATISLAVA Izpolneš pa klasičen UPN/SEPA obrazec... tako kot pri plačevanju položnic... račun za slovence imajo odprt pri NLB-ju. |
|||||
A na mejl nisi prejel točne podatke v zvezi z nakazilom? Ker, kolikor se spomnim, je tam lepo napisan tudi (fizični) naslov, kam je treba nakazat. IBAN, BIC, namen nakazila itn. številke ter tudi naslov. |
|||||
Če je pravilno izpolnil UNP obrazec s podatki, ki jih je dal PayTrust potem mora zadeva delovati.
Osebno sem včeraj si nakazal sredstva na PayPal preko PayTrusta in v roku 1 ure je denar bil že na PayPal-u viden. Ne vem kaj potem počne, da mu ne gre. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Mi je uspelo nakazat. Denar imam že na Paypali. Hvala vsem za pomoč.
|
|||||
Torej imaš PayPal račun, na katerega ni vezana nobena kartica. Sredstva pa nanj prenakazuješ? _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Tako je
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |