Jabuk
Return-Kitajska
Jabi

Jabi

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 14.07.2015 19:30:44
Return-Kitajska
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Žiujo
Zanima me kako bi najceneje poslal mojo fake sj5000 nazaj na kitajsko
škatla od kamere je velika prbl. 27v*17d*7š cm
Obvezno mora biti tracking number!!!
Zanima me najcenejša pošta ter kako poslati (paket, pismo)
Najceneje naj bi bla PoštaSlo ter da se pošlje kot pismo
Koliko bi prbl prišlo
Lp
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 14.07.2015 20:00:54
Re: Return-Kitajska
Najbolje, da vprasas na posti... Moras pa iti na carinsko posto, ce posiljas tja zaradi okvare... da ti ne bo treba se enkrat palcevati stroskov carine, ko bo prisla nazaj... Jaz sem enkrat posiljal BlackVue avtokamero v Korejo, ker je bilo nekaj fuč... pa mi na posti tega niso povedali. Ko sem zadevo dobil nazaj, pa so hoteli racun in mi se enkrat zaracunati DDV in carinske dajatve... Potem sem sel na carinsko posto in jim dostavil vse maile, ki sem si jih izmenjal s prodajalcem iz eBaya... in so se me potem kao "usmili"... in so rekli,d a mi bodo tokrat pogledali skozi prste... ampak drugic da naj posljem na tak nacin, da se ze tukaj zabelezi, da gre za reklamacijo ...

Od takrat, ce je le mozno, raje take zadve narocam iz EU, da ni jajcanja s carino, ki je postala vedno bolj oderuska ... Sedaj so zaceli zaracunavati ze obvestilo... ceprav vrednost posiljke ne presega zneska, za katerega bi bilo potrebno placati DDV ali carinske dajatve... Tako sem pred kratkim narocil nekaj iz kitajske... vrednost je bila slabih 17 USD ... placati pa sem moral se 3€ za to, da so me obvestili, da me caka posiljka na carini in da naj posljem racun... Ko sem potem doma odprl, sem videl, da je racun itak notri bil zapakiran Embarassed Confused

Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 14.07.2015 20:09:24
Re: Return-Kitajska
Jest pri meni so tud poslal domov čeprav sem imel notri račun že zapakiran
Jim lahko kar prek maila napišem, da bojo še 1x poslali nazaj?
Lp
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani