Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 16.12.2007 11:44:16 Čudno obnašanje Mail notes |
|
Mail imam nastavljen na IMAP in skušam koristiti tudi notes. Obnaša se precej neprevidljivo (podvojevanje notesov, todojev, zginjanje le teh, na levi strani se enkrat pojavi notes on my mac - enkrat tudi brez itd.) Skratka prava burleska.
Je morda že kdo naletel na kaj podobnega oz kako uspešno nastavit delovanje s pomočjo IMAP-a. Previdevam, da bi s POP načinom bilo manj problemov.
|
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 04.07.2015 10:53:22 Re: Čudno obnašanje Mail notes |
|
Zapiske (notes) delam in gledam takorekoč izključno na iPhonu. Vendar nekidan sem na iPhonu uklopila "obnavljanje" a nekaj sem nujno potrebovala pogledati. Tako sem odprla "notes" na računalniku (macBook). Na to vidim da so vsei zapisi podvojeni. MIslila sem, da sem mogoče jaz spet kaj narobe pritisnila da se je vse kopiralo. Ali pa je račnalnik sam nekaj tekega naredil, saj to se kar naprej dogaja v Mailboxu. Na to se lotim pridno brisati duplikate. In, ko s tem pridem do konca, na enkrat ugotovim, da so se VSI zapisi zgubili in ne samo dvojniki. Seveda, tudi na iPhonu jih ni bilo (telefon in račnalnik so postavljeni v sinkronizacijo). Po nekem času sem spet poskusila odpreti in sem opazila, da so se v prvem hipu pokazali zapisi, ki so takoj zatem spet izginili. Torej, nekje so še notri vendar jih ne znam najti. Ali mi lahko nekdo pomaga v tem, kako najti te zapise in jih vrniti na svoje mesto.
Hvala za pomoč
|