MS HoloLens | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
_________________ we are of borg |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Recimo za virtualne konference. Al pa recimo borzni postedniki in podobni kalibri, ki rabijo cel kup informacij naenkrat in vedno zmanjka prostora na ekranu. Pa proektantski poklici. Stvar je uporabna. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
![]() |
|||||
Tudi meni se zdi tole zanimivo (nekako čutim potencial). Drugo leto lahko pričakujemo release dev toolsov... |
|||||
![]() |
|||||
tam ko kaže v videu, ko si razširi okno iz malega v večjega mu to čisto nič ne koristi, ker vidi sam del tega povečanega okna, bojda tudi, če oči rahlo premakneš stran od objekta, ga ne vidiš več, itd.. by engadged reviewer. še veliko dela imajo, prvo pa to, da bodo kogarkoli prepričal da bo/m nosu ta stvor na glavi. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Si natakneš očala, podelaš, kar je treba in to je to. Čist ok. Boljš, kot če vlačiš s sabo 15 colski laptop. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
![]() |
|||||
verjetno misliš očala prihodnosti, ki tehtajo cca 50gramov in so v velikosti navadnih očal in ne pol kile in velikosti 11" laptopa kot je trenutno tale hololens.. |
|||||
![]() |
|||||
V bistvu nosiš s sabo virtualno pisarno, ne pa samo enga ekrana. Jih imaš nekje v kufru/ruzaku, v žepu pa samo recimo telefon. Si predstavljam, da ni neizvedljivo v par letih resolucijsko narest tolk zmogljiva očala, da bi z njimi solidno urejal nek dokument razreda MS Office. Al pa poeditiral neko internetno stran v CMS backendu. Pomoje do resne uporabe ni prav daleč. Mi je tole mnogo bolj logična zadeva, kot pa Google Glass, ki za moje pojme ni bil kaj več kot demonstracija, kaj trenutna tehnologija zmore. Bomo videli, kaj bo Google naredil z verzijo 2.0, ki baje pride prej kot si mislimo. ![]() _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |