MacBook Pro start up 3 min | |||
Opažam težavo, ki je ne znam rešiti oziroma si je ne znam niti prav pojasniti. Imam MacBook Pro z naslednjimi specifikacijami: - MacBook Pro (13-inch, Mid 2012) - 2,9 GHz Intel Core i7 - 8 GB 1600 MHz DDR3 - 370 Gb od 750 Gb prosto Meni se računalnik ob ponovnem zagonu / ali zagonu iz nule postavlja 3 min - tudi do 5 min (torej sivo ozadje, potem ko vpišem geslo za username). Naredil sem tudi že PRAM reset - zadeva ne pomaga. Naredil sem startupitem pregled - odstranil zadeve Želel sem omogočiti avto. prijavo - pa mi sploh ne pusti tega izbrati (sivo polje na katerega se ne da klikniti). Pc je star cca. 15 mesecev. Kaj še naj? Hvala in lp! |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Sedaj sem zagnal v Verbose mode pa mi je kr nekaj pisalo ![]() V normalnem pa v slabi minuti. A je to že bolj normalno? Nekak se mi zdi, da je prejšnji macbook pro in iMac vzpostavil sistem v roku 20 sec... |
|||
![]() |
|||
ja možno je, da ti disk odpoveduje, lahko, da si kej pobiksal kej s .kext (driverji), ko si inštaliral kako fekico, pa se potem zagon tam zatakne... kej več mi zdele ne pade na pamet. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |