zanima me kako narediš da se ti pri dropboxu ne pokažejo pač datoteke v finderju? ker nočem da mi vse vrže tja med all files? vseeno pa ga bi rad imel inštaliranega na računalniku.
| Dopbox in skriti fajli | |||||
zanima me kako narediš da se ti pri dropboxu ne pokažejo pač datoteke v finderju? ker nočem da mi vse vrže tja med all files? vseeno pa ga bi rad imel inštaliranega na računalniku.
|
|||||
Nevem če ima Dropbox to opcijo. Vem pa da jo ima OneDrive, lahko določiš da se ti syncajo samo določene mape, kar zna bit kar priročno, če nimaš ravno velikega diska na računalniku in imaš določene mape samo za backup na Dropboxu in jih ne potrebuješ ves čas tudi lokalno na disku.
Upam da sem sploh razumel tvoje težavo _________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
Tudi na dropboxu lahko določiš katere mape naj se syncajo.
|
|||||
Pa res:) Thanks _________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
kje pa najdem to da se mi ne sincyajo določene mape?
|
|||||
Na računalniku greš v Dropbox Preferencees->Account->Selective Sync in tam obklukaš kaj želiš imeti lokalno na računalniku _________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
če bi najdu dropbox preferences bi biu vesel
sm najdu hvala |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |