Uradni update ios 8.3 je zunaj peko OTA
| iOS 8.3 | |||||
Uradni update ios 8.3 je zunaj peko OTA
|
|||||
Konkreten update
_________________ Lp SimonL Apple iPhone 16 Pro 128Gb |
|||||
Emoji in bugfixi? Še kej druga pretresljivega? _________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
pa še nekaj novih bugov
|
|||||
Poglej log file. Orng dost popravkov. Če jih prej nisi opazil, ti itak nič ne pomaga _________________ Lp SimonL Apple iPhone 16 Pro 128Gb |
|||||
Zanimivo mozna izbira lte/3g/2g na mobitelu
|
|||||
isto na Simobil _________________ Lp SimonL Apple iPhone 16 Pro 128Gb |
|||||
5s še ni bil tako hiter (na osmici)
![]() _________________ LG G6 |
|||||
Sej to je blo že prej.. Vsaj na simobilu.. Btw a komu ne dela mms? Vpisane mms nastavitve pod cellular data pod messages kamor je blo ponavadi enable mms pa po novem ni al kako? Ko hočem poslat sliko/mms mi napiše da je treba dat mms enable. _________________ MacBook Pro 16 2021 iPhone 16 Pro 128gb Apple Watch 9 |
|||||
Jaz sem imel že 8.3 beta gor. MMSi niso več delali. Tudi če vpišem nastavitve mi v enem dnevu zginejo in spet ne dela.
|
|||||
Isto pri meni.. Nastavitve in vse kot ponavadi, ko pa hočem poslat sliko napiše "Cannot send message. MMS Messaging needs to be enabled to send this message."
_________________ MacBook Pro 16 2021 iPhone 16 Pro 128gb Apple Watch 9 |
|||||
Meni je del MMS nastavitev izbrisalo. Mogoce je to krivo. Vse ostalo pa zaenkrat dobro spila.
|
|||||
Meni tudi, ampak sem jih pol ponovno vpisal pa ni delalo.. Pol sem resetiral network settings pa še enkrat vse vpisal pa isto.. Sem mislil da mam sam jst te probleme pa očitno nisem edini.
_________________ MacBook Pro 16 2021 iPhone 16 Pro 128gb Apple Watch 9 |
|||||
Meni MMS-i delujejo BP (Mobitel). Zaenkrat vse tako kot mora. Bomo pa videli, je rekel slep.
_________________ A friend is someone who gives you total freedom to be yourself. (J.M.) Macbook M1 pro 14 (2021) Thunderbolt display 27 iPhone 11pro Apple TV 4th generation |
|||||
Dela kul na simobilu, nekje je pri tebi problem. |
|||||
|
|||||
Nameščeno, mmsi delajo kul - imam simobil
|
|||||
Pri meni se je po posodobitvi pojavila težava z aplikacijo Flashscore. Zadeva mi zašteka in se samodejno zapre. Ponovna namestitev ničesar ne izboljša. Očitno bo potrebno počakati na update aplikacije...
|
|||||
Sinoci naredil OTA upgrade na iPhone 6 iz zadnje beta verzije... Pri MMSih mi ni bilo potrebno nicesar popravljati... si je vse zapomnil... MMSi pa tudi delujejo... Sem poslal en MMS na e-mail naslov in je prispel po parih minutah ...
![]() |
|||||
Imam velika pricakovanja glede optimizacije v ios9.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |