Prispevek: #1 Objavljeno 22.03.2015 16:28:34 Error pri downloadanju iTunes
Imam Windows XP, updates mam nastavljene na avtomatsko vsak dan, a vsakič, ko hočem downloadat na mojem računalniku iTunes, mi ne gre, saj mi javi napako, češ da moram imeti vsaj Windows xp version 5 or later (saj to imam!). Na prejšnjem računalniku je šlo, a ga je pobralo in zdaj mam tega. Ne vem kako še naj pridem do iTunes, rabim pa ga NUJNO bolj kot kdajkoli prej, ker prodajam telefon in imam gor albume strarih slik, ki mi jih je ob prvi uporabi iTunes-a pred letom dni avtomatsko nametalo gor in preko telefona teh slik ne morem zbrisat, samo preko iTunes lahko. Obstaja še kakšna pot kako zbrisati vse iz telefona? Ostale slike mi je šlo normalno zbrisat, kot tudi imenik, sms-e in iclouda.
Prispevek: #2 Objavljeno 22.03.2015 16:31:18 Re: Error pri downloadanju iTunes
Settings/General/Reset/Reset all Content and Settings
PS: Kar se tiče Windows XP, ti pa svetujem čim prejšnjo nadgradnjo na kakšno modernejšo verzijo, saj XP-ji že skoraj eno leto ne dobivajo več varnostnih popravkov (so postali nepodprt sistem).
Prispevek: #3 Objavljeno 22.03.2015 16:35:33 Re: Error pri downloadanju iTunes
Vem ja, ampak do zdaj še nisem rabila nadgradnje naredit, tudi nekaj stane verjetno in sem pač zaenkrat zdržala s tem. OK hvala glihkar to delam Se pravi ko to zaključim, je telefon bereit za novega kupca? Aja kaj kliknem na koncu: Set up as new iPhone, Restore from icloud backup ali Restore from iTunes Backup?