(Imam sicer ene Sonyjeve, ampak so brez dodatnih tipk.)
Ali pa bo morala EU kakšno varovalno direktivo tudi za to področje spravit na dan...

| Menjava slušalk | |||||
Obstaja kakšna varianta za menjavo "stock" slušalk od iPhone 6 za druge? Tele, ki jih zdaj povsod turijo zraven, je treba vtikati v sluhovod, jaz pa bi rad normalne klasične, ki ostanejo v "preddverju" ušesa.
(Imam sicer ene Sonyjeve, ampak so brez dodatnih tipk.) Ali pa bo morala EU kakšno varovalno direktivo tudi za to področje spravit na dan... ![]() |
|||||
Kupis katerekoli slusalke z remote gumbom za iPhone? Tega je malo morje.
Ce sem te prav razumel? |
|||||
Kupim lahko, ampak jaz bi raje videl, da jih zapakirane prinesem nazaj v trgovino, oni pa mi brezplačno zamenjajo za take normalne.
|
|||||
Tega ne boš videl nažalost.
|
|||||
Dj povej kva si za zajtrk jedu hahhaha |
|||||
Poljsko Nutello.
Yebiga, prasat ni greh, sploh v teh cajtih, ko so vsi operacijski sistemi polni enih accessibility opcij in te navlake. Logicno bi bilo, da bi postekali, da folku (in poznam kar nekaj takih) pac ne pase tlacit tujkov v sluhovod (pa se zdravo ni) in omogocili menjavo za normalne. Pac kakor komu ustreza. |
|||||
Men gre to tud na živce... Me ušeša bolijo.. :/ Drugač mam sicer še tiste stare slušalke, ki so prišle zravne iphona 4s.. Sam je ravno pre2 tednoma razpadla y vez na slušalkah.. in jih ne dobiš več takih.. :/ _________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||
Nisem trgovina ti pa lahko zamenjam brezplačno. Mam od dveh 4s-ov original zapakirane doma
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |