Apple namerava po poročanju Appleinsiderja na Macworldu (5.-9. januar) predstaviti novo linijo sovjih zalsonov za Mac Pro in Mac mini.
| V 2009 z novi Cinema Displayi | |||
Apple namerava po poročanju Appleinsiderja na Macworldu (5.-9. januar) predstaviti novo linijo sovjih zalsonov za Mac Pro in Mac mini.
|
|||
upam da jim rata, zaenkrat je material za 30' display še predrag...
|
|||
Se strinjam. Lahko bi izdali kak 21'' model za tam 200€-250€. Kupim takoj.
|
|||
Pod 24" se ne spustim vec
|
|||
Glede na to, da že 1 leto uporabljam samo MacBookovih 15 palcev, bo vsak spodoben monitor nad 20" povsem dovolj zame.
|
|||
Apple obvlada simbiozo med hardwarom in softwarom. To pac ni podrocje monitorjev. Naj jih raje pustijo pri miru in se osredotocijo na to, v cimer vedno prekosijo konkurenco
|
|||
V novici sem videl tudi o neki super novosti, da bomo lahko menjavali luči za osvetlitev zaslona.
Po mojem mnenju bo prej crknilo karkoli drugega kot pa to. Malo več kot 1 mesec star MBP in me med gledanjem DVD filma zmoti pok. Pogledam, ter vidim, da se je nad SuperDriveom ohišje malo dvignilo. Drugače pa upajmo, da bodo novi zasloni fajni. Mogoče bom celo kakšnega kupil, če bodo znižali ceno. |
|||
Se strinjam, se posebej ce gre za LED osvetljavo ... Premikajoci deli ponavadi prej dozivijo spontani crk kot nepremikajoci.
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |