iPhone ostal v installing base apps... | |||
Spet en, ki je obupan. Do zdaj sem že kar nekaj iPhoneof s pomočjo Ziphone nadgradil na 1.1.4 vendar se je zalomilo ravno danes. Zdaj sem pa res obupan in sicer ko sem zagnal postopek z Ziphone je vse blo normalno do trenutka ko se pojavila slika Zorota na ekranu in spodaj piše "Installing base apps..." seveda se zadeva zdaj ne premakne nikamor. Sedaj ne morem storiti nič niti restorat v glavnem nič. Prosim pomagajte mi z nasveti. p.s. če iPhone izklopim in ga ponovno vklopim se zopet poženejo tiste črke in številke po zaslonu in zopet pride do slike in tam ostale. A so še katere druge rešitve. Hvala za kakršen koli nasvet. |
|||
![]() |
|||
kje bi lahko dobo file iPhone1 1.1.4 _Restore.ipsw da ko bi dal restor+shift da bi mi nadgradil na 1.1.4 in da bi potem lahko odklenil. |
|||
![]() |
|||
![]() 1.1.4 original mislim, da lahko dobiš, če ponovno inštaliraš stare Itunse 7.5, še prej pa moraš s svojega računalnika pobrisat vse sledi o tvojem Iphonu in Itunsih. Nekaj ti lahko pomaga tudi tale link, čeprav pri tebi ne gre za dolgradnjo. Nazadnje urejal/a taja Sre 13. Avg 2008 17:37; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Ker ko sem prej to delal sem vedno najprej v iTunes dal restor ter mi je restorar in nadgradil na 1.1.4 pol sem pa sam pognal Ziphone in je bla stvar urejena. Aja tale DUF sem pa naredil in zdaj tlko mam. p.s. na 2.0 pa tale od katerega je iphone noče tako da morem naret na 1.1.4 |
|||
![]() |
|||
Hvala za pomoč. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |