iMac vgradnja SSD problem hitrosti | |||
Pred časom sem v iMac vgradil SSD SanDisk Ultra II 240GB (550 MB/s - Read / 500 MB/s - Write). Vklopil sem TRIM s TRIM Enablerjem. Ko testiram performance z Black Magis dobim čudne rezultate. Med tem, ko je hitrost pisanja cel čas cca 500 MB/s, hitrost branja skače od 200 do 500 MB/s). Performančne težave se opažajo tudi pri delovanju OSX. Včasih ko kaj klikneš se OS sploh ne odzove kakšno sekundo. Ima kdo mogoče kakšne izkušnje s podobno težavo? Za kakršen koli namig bi bil vesel. Prilgama scree BlackMagic-a. http://imgur.com/a/asqn4 |
|||
![]() |
|||
Slabo je samo to da ima samsung full dobro app za diske samo za Win in sem jih potem testiral na win okolju in je eden javljal da je pokvarjen. lp bluub Lahko sicer probaš formatirati in na novo naložiti iz timemachina bo mogoče za nekaj časa mir. Pri sebi sem opazil da pač žal po nekaj letih SSD "izdihne" sploh začetne serije, ker začel sem s Kingstonom V200 je začel isto delati prvo blackmagic pol lag v os, samsunga po parih letih isto, sedaj mam Kingston Xhbrid al kaj so že toti modri pa bomo vidli. _________________ Mac mini M2pro |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |