gps and cellural data tezave | |||
imam problem z gps-om. telefon najde setelite vendar mi vedno prikaze da sem 5 km stran koker sem v resnici, primer; sev v brodu(ljubljana pod smarno goro) na googe aps pa mi pokaze da sem v medvodah in to zelo dober signal niti un obmocje ki je v modrem ne sega blizu dejanske lokacije. probal sem tudi navigon, ta mi konstantno kaze da je 165m stran, nikoli ne dobi signa ce ga pa dobi pa le za sekundo. mejal sem anteno, in ni pomagalo. kot da bi slo za software napako in ne za mehansko. sem pri simobilu, edge internet mi deluje, tudi mms-e lahko sprejemam ali oddajam, vendar ko v nastavitvah preklopim na 3g izgubim signal za kaksno minuto in nato se mi zopet poveze na edge, vcasih pa nasplosno pa ostane brez signala. probal sem z network reset in fresh restore in nic ni pomagalo, hotel sem preveriti nastavitve vendar nimam moznosti za apn nastavitve ( verjetno zato ker je simobil sedaj v apple bazi, in samodejno zakrije nastavitve, ali se motim?). hvala vsem za pomoc Nazadnje urejal/a btk Čet 18. Okt 2012 22:41; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
![]() |
|||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Glede iTunes Store... SiOL Tvin se mi zdi, da so jo odstranili, ker imajo neke probleme ... Za studenstko prehrano pa je edina aplikacija, ki jo najde, apliakcija Šojter >> https://itunes.apple.com/si/app/sojter/id484010902?mt=8 |
|||
![]() |
|||
in hvala za hiter odgovor, gled aplikaciji |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |