če imaš  nastavljen Exchange mail na iphonu te vedno ko se telefon zaklene in ga ponovno odkleneš vpraša za passcode. To se da izogniti z JB-kom. Mene pa zanima ali se da izogniti tudi brez tega...

| Exchange mail na iphonu | |||||

če imaš  nastavljen Exchange mail na iphonu te vedno ko se telefon zaklene in ga ponovno odkleneš vpraša za passcode. To se da izogniti z JB-kom. Mene pa zanima ali se da izogniti tudi brez tega... 

| 
	|||||

Matr, sem imel enkrat enak problem in sem ga resil, brez jb. Niti sanja se mi zdele ne, kako sem to zrihtal. Slo pa je ma nek nacin.

Kero verzijo ios-a pa imas?  | 
	|||||

5-tko 

| 
	|||||

Resit se da tako, da to pravilno nastavis na Exchange strezniku...

![]()  | 
	|||||

ja pa misliš da imam dostop do tega... sej to ima provider... 

| 
	|||||

Potem pa provderju reci, naj to spremeni... Imas svoj Exchange server zakupljen? Ali je sluzben?

Pravilo zahteva ravno ta nastavitev na samem strezniku...  | 
	|||||

svoj oz plačujem dva maila dostop do nastavitev ima le preko outlook web aplikacije samo tam notri koliko se spomnim ni takšnih nastavitev... 

| 
	|||||

To se nastavlja direktno na Exchange serverju ... 

Ce imas preko weba tudi dostop do ECP (Exchange Control Panel) je mozno to nastaviti tudi tam ... ![]()  | 
	|||||

nimam tega 

![]()  | 
	|||||

To so nastavitve za userja... moras iti v nastavitve za podjetje ... 

Ce do tega nimas dostopa, pa kontaktiraj ponudnika streznika ... Za katero gostovanje pa gre?  | 
	|||||

če pod možnosti nimam tega oz sploh ne morem kliknat... 

| 
	|||||

Verjetno kot trenutno prijavljeni uproabnik nimas teh pravic... Drugace kot da kontaktiras ponudnika, pomoje ne bo slo... Zezapuas se to informacijo, pri katerem ponudniku imas zakupljen Exchange dostop, bi se mogoce dalo kaj pogledat...  | 
	|||||

Pozdravljeni

Na Iphone 5s sem si nastavil dostop do Exchanga, vendar sedaj dobim 2x isti mail? Ima kdo kakšne izkušnje? Hvala  | 
	|||||

Imas mogoce 2x nastavljen mail? Mogoce celo 1x v privzeti aplikaciji in 1x v novi aplikaciji Microsoft Outlook?

Dobis dvakrat notification ali je vsak mail dejansko dvakrat naveden v isti aplikaciji?  | 
	|||||

Dejansko dobim samo eno obvestilo o mailu, ko pa želim mail odpreti, pa sta noter 2 maila. Malo čudno sem to napisal.

Normalno je, da ko odpreš mail, prideš do vsebine maila. V mojem primeru pa ko odprem mail, imam noter dva ista maila (od istega pošiljatelja kot je tisti prvi mail) in ga moram še 1x odpreti da pridem do vsebine.  | 
	|||||

Se to dogaja samo na iNapravi? Ali tudi preko webmaila ali preko mail klienta na racunalniku?

Ce je samo na iNapravi, svetujem, da racun izbrises in ga se enkrat dodas ....  | 
	|||||

Sem ugotovil kaj je bilo.

Na Exchangu sem imel nastavljeno posredovanje pošte  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |