neverjetno...ampak uspelo mi je izbrisati home folder. Seveda sem želel težavo rešiti sam, vendar nikjer na google.u nisem našel težave (in rešitve), ki bi bila enaka moji. Povsod so navodila za pridobivanje izgubljenih podatkov ob izbrisu uporabnika. Moj uporabnik JE OSTAL, vendar njegov home folder ne.
Kako mi je to uspelo? Igral sem se z nastavitvami Parental Controls. Ko sem želel nastaviti nadzor za svoj (administratorski) account, sem moral narediti NOV administratorski account. Nato, ko sem želel izbrisati ta starševski nadzor iz mojega prvotnega accounta, sem mislil, da če odstranim prvotni account iz stranskega okenca, da sem zadevo opravil.

Ko sem prvotni account označil in stisnil minus (da bi ga izbrisal) se mi je pojavilo naslednje okno

Ne vem zakaj, nisem razmisljal....in sem samo stisnil gumb OK, pri tem pa je ostalo oznaceno polje delete the home folder
Nisem dojel, da s tem ko želim le odstraniti starševski nadzor iz svojega accounta, lahko uspem zbrisati celo njegov home folder...
Sedaj imam star prvoten account, ki je sicer obdržal dadoteke v mapah Movies, Music, in Pictures, vendar izgubil vse dadoteke v mapah Documents, Desktop, Downloads + vse ostale mape, ki sem jih kdaj naredil.
Imam pa še nov administratorski account, ki sem ga moral narediti na začetku, ko sem nastavljal starševski nadzor za prvotni account. Ta novi account je povsem prazen, brez vseh dadotek in nastavitev.
GLAVNI PROBLEM IN VPRAŠANJE: Kako lahko dobim nazaj dadoteke iz prvotnega accounta in njegovega home folder.ja (to so dadoteke iz map Documents, Desktop, Downloads in vseh ostalih map ki sem jih ustvaril) ??
Računalnik nujno potrebujem vsak dan, tudi danes, in sem delovno paraliziran. Zato bi bil nepopisno hvaležen, če bi mi uspelo to težavo rešiti z vašo pomočjo.
Tako, da PROSIM, na plano s predlogi.