Mi lahko kdo od vas pomaga nastavit zadeve tako, da lahko objavim fotografije na mojalbum.com z Maca? Ta Java mi bo živce požrla, vse sem že poskusila, pa še vedno ne gre.
| Java - onemogočeno objavljanje slik | |||||
Mi lahko kdo od vas pomaga nastavit zadeve tako, da lahko objavim fotografije na mojalbum.com z Maca? Ta Java mi bo živce požrla, vse sem že poskusila, pa še vedno ne gre.
|
|||||
probaj z windowsi
|
|||||
Sledis navodilom, ki ti jih ponudi... Predvidevam, da ti javi, da nimas namescene podpore za Javo in ti svetuje, da jo namestis... poleg tega pa ti ponudi se link ... |
|||||
Bi se kar strinjal ....jaz sem tudi skoraj vse poskusil, pa mi ni uspelo.
Pa prav pogrešam mojalbum, ker sem navajen. Če kdo ugotovi, bom tudi jaz vesel |
|||||
Nimam nobene naprave z windowsi. Sledila navodilom in vse.... ampak ne pomaga |
|||||
Sem sedaj probal in imajo res nekaj cudno nastavljeno, da ne gre... Stalno javlja, da je verzija Jave stara... ceprav sem ravnokar nalozil zadnjo verzijo...
Sem pa probal s Firefoxom in je po tem, ko sem ene "tristokrat" moral kaj potrditi, nekako odprlo okno, da je slo nalozit fotke |
|||||
hmmmm ok, bom poskusila zdaj se enkrat. hvala
|
|||||
Zdaj dela ...nekaj so spremenili.
|
|||||
Potreboval bi pomoč nekoga ki obvlada zadevo s programerskega stališča.
Želel bi automatizirati proces, objave oglasov na Bolhi oz delam neko skripto za kolega. Imam že vse narejeno razen avtomatsko dodajanje slike v oglas. Potreboval bi verjetno kakšno JavaScripto, kjer bi bilo "definirano" pot do slike, ki se prilepi oglasu -> tega pa se ne znam lotiti -> če je sploh mogoče? Prilagam sliko:
Prilagam tudi "kodo", ki se pojavlja v tem delu, če bi komu kaj pomagalo: https://dl.dropboxusercontent.com/u/6111487/koda.rtf Ne se smejat Hvala že vnaprej... |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |