Problem z apilikacijo mail
|
Stevie Jabuk
Kraj: Trzin |
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 02.08.2008 09:53:00 Problem z apilikacijo mail |
|
Do danes sem imel na telefonu naloženo 1.1.4 verzijo. Na tej verziji mi telefon ni hotel odpreti maila oz. ko sem pritinil na ikono mail, se je le ta odprl za sekundo ter se nazaj zaprl. Mislil sem, da se bo to uredilo z upgreadanjem ter restorom. Danes, na verziji 2.0 se zgodi isto odpre in takoj zatem zapre. Kaj bi bilo lahko narobe?
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 02.08.2008 10:26:37 Re: Problem z apilikacijo mail |
|
tim je napisal/a: | Do danes sem imel na telefonu naloženo 1.1.4 verzijo. Na tej verziji mi telefon ni hotel odpreti maila oz. ko sem pritinil na ikono mail, se je le ta odprl za sekundo ter se nazaj zaprl. Mislil sem, da se bo to uredilo z upgreadanjem ter restorom. Danes, na verziji 2.0 se zgodi isto odpre in takoj zatem zapre. Kaj bi bilo lahko narobe? |
Si na koncu postopka nadgradnje izbral backup prejsnjega? Potem ti je potegnilo zraven vso saro, nesnago in zadeve, ki niso zdruzjive...
Na strani http://blog.iphone-dev.org/post/42858313/thanks-for-waiting pise tole:
Update 6: Mail application not working at 2.0? Please restore to your custom ipsw (you don’t need to DFU restore if you are pwned, normal restore will work now too) but then select “Set up as a new iPhone” when iTunes asks. Your first sync will bring back all of your settings anyway.
Glede na to, da ti ze prej ni delovalo, predvidevam, da si vrnil backup od 1.1.4 ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Trzin |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 02.08.2008 10:34:36 |
|
torej še enkrat restoram z datoteko, ki sem jo dobil po tvojem vodiču in potem ne izberem backup-a ampak nov iPhone in vse nastavim na novo?
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 02.08.2008 10:35:59 |
|
tim je napisal/a: | torej še enkrat restoram z datoteko, ki sem jo dobil po tvojem vodiču in potem ne izberem backup-a ampak nov iPhone in vse nastavim na novo? |
Tako je... Sedaj sem to tudi na koncu vodica napisal... da bo bolj jasno  ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 02.08.2008 10:36:13 Re: Problem z apilikacijo mail |
|
Jest je napisal/a: | tim je napisal/a: | Do danes sem imel na telefonu naloženo 1.1.4 verzijo. Na tej verziji mi telefon ni hotel odpreti maila oz. ko sem pritinil na ikono mail, se je le ta odprl za sekundo ter se nazaj zaprl. Mislil sem, da se bo to uredilo z upgreadanjem ter restorom. Danes, na verziji 2.0 se zgodi isto odpre in takoj zatem zapre. Kaj bi bilo lahko narobe? |
Si na koncu postopka nadgradnje izbral backup prejsnjega? Potem ti je potegnilo zraven vso saro, nesnago in zadeve, ki niso zdruzjive...
Na strani http://blog.iphone-dev.org/post/42858313/thanks-for-waiting pise tole:
Update 6: Mail application not working at 2.0? Please restore to your custom ipsw (you don’t need to DFU restore if you are pwned, normal restore will work now too) but then select “Set up as a new iPhone” when iTunes asks. Your first sync will bring back all of your settings anyway.
Glede na to, da ti ze prej ni delovalo, predvidevam, da si vrnil backup od 1.1.4 ... |
Emmm... kako je tu mišljen normal restore? Da v iTunes samo klikneš restore? Ali kako? Ker mene tudi ta mail zajebava od nadgradnje na 2.0 naprej...
LP
E: Aha... sem že videl v zgornjem odgovoru...
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 02.08.2008 10:52:08 Re: Problem z apilikacijo mail |
|
GymClassHero je napisal/a: |
Emmm... kako je tu mišljen normal restore? Da v iTunes samo klikneš restore? Ali kako? Ker mene tudi ta mail zajebava od nadgradnje na 2.0 naprej...
LP
E: Aha... sem že videl v zgornjem odgovoru... |
Ce si ga ze "Pwnal", potem naj bi deloval tudi navaden restore... kar pomeni, da ga ni treba spravit v DFU nacin...ampak samo s pomocjo kombinacije ALT+RESTORE izberes Pwnan custom firmware ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 02.08.2008 11:56:21 |
|
Emmm... samo še to, preden se spravim zraven... a ga 100% ni trbea dati v DFU? Da ne bi bilo potem kaj narobe... 
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 02.08.2008 12:17:14 |
|
GymClassHero je napisal/a: | Emmm... samo še to, preden se spravim zraven... a ga 100% ni trbea dati v DFU? Da ne bi bilo potem kaj narobe...  |
Nic ni narobe, ce ga das... vendar pise, da ni potrebno, ce je bil ze prej Pwnan...
V najslabsem primeru ti bo javil kaksno napako  ... in pac ponovis vajo...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 02.08.2008 12:45:04 |
|
Jest je napisal/a: | GymClassHero je napisal/a: | Emmm... samo še to, preden se spravim zraven... a ga 100% ni trbea dati v DFU? Da ne bi bilo potem kaj narobe...  |
Nic ni narobe, ce ga das... vendar pise, da ni potrebno, ce je bil ze prej Pwnan...
V najslabsem primeru ti bo javil kaksno napako ... in pac ponovis vajo... |
Ja sem ga dal vseeno v DFU... tako, da Mail že dela...
Bom tukaj še vprašal malo off topic... @Jest... Mogoče veš, če že obstaja kje Categories (ali pa kakšna je situacija trenutno)... sem iskal v App Storeu, v Cydii, tudi Googlal sem, pa nisem našel nič konkretnega... Ali pa, če obstaja kakšen drug program, da bi si malo uredil ikone...
Hvala
LP
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 02.08.2008 13:04:32 |
|
Zaenkrat nisem se nic nasel ... pogresam pa tudi sam kaj podobneg, da bi i malo red naredil :p
_________________ Lp
Thomas

|
 |