Ok, imam sledec problem. Kako naj nastavim, da se mi bodo VSE datoteke z enako koncnico odpirale z zeljenim programom.
Torej zelim, da vse datoteke *.c, odprem z textedit in ne z XCode.
Hvala
| Always open with | |||||||
Ok, imam sledec problem. Kako naj nastavim, da se mi bodo VSE datoteke z enako koncnico odpirale z zeljenim programom.
Torej zelim, da vse datoteke *.c, odprem z textedit in ne z XCode. Hvala |
|||||||
Desni klik pa Get Info imaš tam pod zavihkom open with.
LP |
|||||||
Ja, samo to je samo za tisto datoteko, ne pa za vse istega tipa. Jaz bi rad nastavil pravilo. |
|||||||
Desni klik, Open with --> Other
Potem izberi program in spodaj obkljukaj "Always open with" |
|||||||
Pri open with zbereš drug program.
Spodaj pa piše "Use this application to open all documents like this." Izberi Change all... Tako bi moralo delovati. |
|||||||
Sem spregledal! Hvala ti za hiter odgovor. Lp |
|||||||
Samo da je uspelo |
|||||||
hmmm pri meni tega ni. lahk screen kdo da. muchas gracias! |
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
Najlepša hvala. Nisem razumel da je treba pod get info.
To mi je biu zmeri trn u peti. Res hvala še enkrat! LP |
|||||||
Ja sej, sam tist k je prilepil N3jc, včasih ni opcije za izbrat, ne vem zakaj.
Druga opcija, kot sem jo zapisal je na voljo vedno |
|||||||
Si malce sposodim temo:
Poznam to funkcijo "allways open with", ampak žal ne deluje (vsaj pri meni ne). Namreč, precej delam z lightwave-om, ki po defaultu podpira .iff format (amiga iff). S tem zapisom nikoli nisem imel problemov pri mrežnem renderiranju, z vsemi ostalimi sem moral posebej pisat config fajle... Zato je bolj enostavno uporabljat iff. Ampak ta se mi vedno odpira z Graphic Converterjem, kljub mnogim poskusom s prej omenjeno funkcijo. Se komu sanja, zakaj? Sicer problem ni več aktualen, ker sem se iz drugih razlogov odpovedal .iff formatu in novih stvari ne delam več z njim, ampak zapuščina je še vedno tu... |
|||||||
... nobeden?
|
|||||||
|
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |