ali ima kdo težave pri prenosu datotek na iTunsu na Visti??
| iTunes in VIsta | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
ali ima kdo težave pri prenosu datotek na iTunsu na Visti??
|
||||||||||||||||||||||||
meu težave pri prejšnji verziji (kadar so se hotli syncat kontakti iz outloka) zdej pri 7.7 pa nič več
|
||||||||||||||||||||||||
Malo bi bilo dobro specificirat kakšne težave točno.
|
||||||||||||||||||||||||
Sm upgreadov pa ni več težav
|
||||||||||||||||||||||||
men dela tudi na 64 bitni vista business vse, prej mi je pa na laptopu Lenovo T61p tudi vse delalo (Vista ultimate 32), za vse firmware in tudi za vse verzije Itunesov! niti enga problema nisem mel, razne k prejšnje verzije Itunes niso podpirale 64-bitnih sistemov, 7,7 pa podiprajo!
|
||||||||||||||||||||||||
Imam Visto 32bit, pa iTunes že skoz dela BP.
Imam pa eno vprašanje glede iTunes Store. Namreč, ko se želim registrirat, mi vedno vrže vn napako: "An Error Occurred" "The iTunes Store could not process your request, please try again later. Pa že poskušam cel mesec in vedno isto. Ima kdo rešitev? |
||||||||||||||||||||||||
da nebom nove teme odpirov, bom kar tu vprašal...in sicer imam težavo.
inštalirov sem visto, sedaj mi pa ne zazna iphona...sicer ko ga priklopim se baterija polni, vendar nemorm pobrat slik iz njega, in pa tudi v itunes ga ne zazna... imam pa 7.7 itunes kaj mi je storiti? edit: našel rešitev in že dela http://www.ankurshah.net/blog/?p=20 |
||||||||||||||||||||||||
guli! probaj se prijavit brez šumnikov-meni tudi ni ratalo,ko pa sem vpisal podatke brez šumnikov(namesto č sem dal c.....namesto š pa s....)pa je uspelo iz prve.
|
||||||||||||||||||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |