Digital-Life mi je v test poslal slušalke, ki so neverjetne (za svojo ceno).
Za začetek naj omenim, da prihajajo v več kot 10ih barvah, zato "matching" s tvojim iPhonom ne bo ovira. Zaradi razpoložljivosti več barv, se lahko tukaj lastniki iPhone 5c poigrate z različnimi barvnimi kombinacijami.
Urbanears "naglavne" slušalke so zložljive in prilagodljive: ne glede na obliko oz. velikost glave, jih je moč nastaviti na primerno in ustrezno velikost, ko pa niso v uporabi, se jih lahko samo z dvema potezama zloži v skupek in pospravi skorajda v žep.
Urbanears slušalke imajo t.i. "Noise cancellation" brez kaksnih dodatnih baterij, kot pri vecini proizvajalcev, saj se ušesni nastavki popolnoma prilegajo ušesom. Tako je zvok, ki prihaja iz njih, izkoriščen res maximalno in ni nobenih motečih zunanjih dejavnikov.
Poleg vsega tega, imajo nooor dodatek: glasbo, ki jo poslušaš ti, lahko z enostavnim priklopom dodatnih slušalk, posluša tudi druga oseba. Jaaap, prav ste prebrali! Deljenje glasbe z drugimi, popolnoma diskretno in nemotece za okolico (kot to zna biti predvajanje preko zvočnika na iPhonu). To omogoča dodaten 3,5 vhod na drugem ušesnem nastavku.
Kako pa je z zvokom? Opazil sem malenkost poudarka na basih, kar je bilo slišati pri gledanju grozljivk in poslušanju elektronske glasbe. Vendar: razmerje cene in kakovosti, me je prepričalo v to, da so slušalke, ki lahko zelo konkurirajo tistim "najboljšim" na tržišču ta trenutek.
Naj omenim, da je Urbanears lansiral RE:PLATTAN - novo, še bolj pisano, kolekcijo slušalk! Te slušalke so sestavljene iz različnih, barvnih segmentov in so še bolj nore, kot serija Plattan. Pri nakupu omejene serije, gre del izkupička za reševanje ogroženih predelov deževnega gozda po svetu.
Cena: 59,90 EUR
Za uporabnike Jabuk.si so pri Digital-Life pripravili - 20 % popust na Urbanears slušalke

Nazadnje urejal/a Puck0 Tor 12. Nov 2013 13:22; skupaj popravljeno 4 krat