Rabim enostaven program za pretvorit iz pdf v doc.
Kakšen predlog?
Hvala!
| PDF to doc | |||||
Rabim enostaven program za pretvorit iz pdf v doc.
Kakšen predlog? Hvala! |
|||||
Od toliko majstrov pa noben ne more pomagat?
|
|||||
|
|||||
Sam res Deko ... je tok tezko napisat PDF to DOC mac v Google?
|
|||||
Pa saj ni tako težko pomagati: http://www.pdftoword.com/
|
|||||
To ni pomaganje, to je spodbujanje lenobe.
|
|||||
Precej inteligenten uporabnik Deko.
_________________ we are of borg |
|||||
Zadeva je takšna, da je pdf file zgleda copy protected. Moral pa bi nekaj spremeniti pa ne morem. Zato sem mislil, da tile trial varjante programov ne delajo tako kot treba. Je kakšna možnost spremenit tale pdf fajl?
Hvala! |
|||||
probaj copy paste v word naredit, pa načeloma je pdf zato da ga ne moreš spremenit
|
|||||
Verjetno je zasciten ravno zato, da se s takimi programi ne da pretvorit
Drug nacin je skeniranje z OCR programom... Recimo Abbyy Finereader je tak program, ki zna pretvorit tudi sumnike in sicnike... Ni pa zastonj... |
|||||
@Jest
Hvala. Sem probal z omenjenim programom pa mi javi da je enkripted fajl in da ne more nadajevati. Očitno je to misija nemogoče... |
|||||
Tudi če je PDF zaščiten se ga da, najprej moraš obiti zaščito. Nekaj časa nazaj sem to naredil z nekim programom na WIN, pol pa normalno gre konverzija. Mallo pogooglaj.. |
|||||
Mora "gret" Verjetno si ga samo narobe odprl ... |
|||||
Če ni zaščiten za printanje, poskusi odpret v preview, reci print in spodaj levo pritisni pdf gumb. Odvisno od verzije OSX, a včasih se je dalo tako spraviti tudi zaklenjene dokumente v odklenjen pdf.
Kvaliteta samega pdfja pa je s tem sistemskim orodjem bistveno boljša, kot originalen Adobov pdf (neverjetno a je res). Predvsem bolj je kompatibilen. Pa še deluje bistveno hitreje. |
|||||
Hvala za odgovore in pomoč.
@Jest z ABBYY-jem nimam druge opcije kot odpreti fajl na 4 načine: -convert to txt doc -convert to spreadsheet doc -convert to HTML -convert to searchible PDF Drugih nastavitev praktično ni. No pa doc language lahko nastavljam.... @macata Ko naredim to kar si omenil z preview in print pa se mi odpre okence za password, torej je zaščiten z geslom in ne morem nič. |
|||||
Kateri PDF - Word konverter uporabljate, oz katerega mi svetujete. Iz vaših izkušenj, seveda. Res ne bi tratil časa, da bi jih ene deset sprobal! Z Automatorjem, ki je že nameščen na iMacu , se da to narest. Samo menda so neke omejitve.
|
|||||
Lahko pa najprej probaš odklenit file z http://www.pdfunlock.com.
Nato pa po postopkih, ki so zgoraj napisani. |
|||||
Nitro PDF Professional poišči na pašnikih
|
|||||
Je pa res drag tale "Nitro"
Na pašnikih se pa ne znajdem najbolje, žal! Lp |
|||||
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |