Ampak za to aplikacijo, no ne za aplikacijo, ampak za uporabo inbox-a, rabiš invitation...in me zanima če ga ima kdo in če bi sheral en invitaition za koga...
Hvala...
| Inbox | |||||
Pozdravljeni vsi, saj vem, da je to google "app", ampak je verjetno kar nekaj uporabnikov, ki še uporabljamo gmail in mogoče pa so res kaj "pametnega" razvili pri Googlu...
Ampak za to aplikacijo, no ne za aplikacijo, ampak za uporabo inbox-a, rabiš invitation...in me zanima če ga ima kdo in če bi sheral en invitaition za koga... Hvala... |
|||||
Tudi jaz prosim ce ma kdo kak invite....sem jim poslal mail za invite ze pred enim tednom pa še nič...
lp _________________ ![]() |
|||||
Pri meni je isto ni nobenega odziva... Tako, da tud prosim kak invajt na mravac@gmail.com THx |
|||||
Deluje great!
_________________ Lep pozdrav, David |
|||||
_________________ Lep pozdrav, David |
|||||
Če ima kdo kaki invajt bi proso, vrnem mojega potem jabukom. Mail na zasebno.
|
|||||
Se pridruzujem. Hvala vnaprej!
|
|||||
prosim jst tud za invite na zs hvala vrnem
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Tudi jaz bi mel. Hvala.
|
|||||
Dobil invajt od mico200, takoj ko ugotovim kak, ga pošljem dalje po vrsti.
|
|||||
V aplikaciji kliknes na plus v desnem kotu. In bi moglo bit send invite. Jaz sicer nimam vec, a sem samo dva invita poslal.
Lp |
|||||
Hm, meni kaže zadnje kontakte, reminder in compose ko stisnem na plus.
|
|||||
Jaz tudi dobil invajt ampak nimam pa nobenega za naprej poslati;/ pod temu plušen ni nič
|
|||||
Se priporočam za invite ( pisi na zs) , seveda kasneje svoje invite podarim med jabuk-uporabnike!
_________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||
Jaz tudi nisem imel na zacetku moznosti posiljat invite. In tudi zdej nimam vec. Omejujejo stevilo uporabnikov zgleda.
Drugace pa je meni se vedno bolj vsec navadna gmail aplikacija. Nazadnje urejal/a mico200 Sob 01. Nov 2014 16:17; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Enako.. Ce ima kdo, ga z veseljem sprejmem, seveda potem nudim dalje!!
|
|||||
Jst dobil od googla invite sem jim pisal na mail
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Ima kdo kaksnega za poserat?
Lpp |
|||||
|||||
A ima kdo viska kaksen invite
_________________ iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra, MacBook Pro M2 14", Ipad Pro, iPad Air 3, ATV2, HomePod mini |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |