Pozdravljeni!
Zanima me kolikšno je sevanje iphona 4 v primerjavi z drugimi telefoni? Pa še, če imam razbit ekran pa tudi zadnji del telefona, če lahko to privede do povečanega sevanja?
Hvala za vse odgovore.

| sevanje | |||||

Pozdravljeni!

Zanima me kolikšno je sevanje iphona 4 v primerjavi z drugimi telefoni? Pa še, če imam razbit ekran pa tudi zadnji del telefona, če lahko to privede do povečanega sevanja? Hvala za vse odgovore.  | 
	|||||

Ja veš da tok te bo obseval da boš ki uni v černobilu 
			_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini  | 
	|||||

martininvesna1981.....

nisi smešen.  | 
	|||||

Katero sevanje pa te zanima? Pa ne rečt infrardeče? SAR vrednosti maš tukaj: http://sarvalues.com/iphones/ Iphone 6 je pa tik na meji dovoljenega. http://www.rfsafe.com/simultaneous-rating-iphone-6-sar-nearly-exceeds-legal-radiation-limits/ Za ostale telefone pa poišči. Ostala (voodoo) Sevanja pa nočem met pojma.  | 
	|||||

Enkrat sem bral članek o sevanjih telefonov (še ko je bil iPhone 4s) in Apple naj bi bil kar se tega tiče daleč pred vsemi oz. celo na meji dovoljenega. Kako je sedaj z novimi modeli pa nevem, drugače pa tudi mene skrbijo te stvari in kam to pelje, saj imamo praktično vsak dan non stop telefon pri sebi (žep) oz. v bližini. Dolgoročno gledano zna bit kar zaskrbljujoče (rak, itd.), za kar pa niso krivi samo telefoni, ampak tudi ostale stvari. 
			_________________ MacBook Pro 16 2021 iPhone 16 Pro 128gb Apple Watch 9  | 
	|||||

A veš kako ponoči razpoznaš iPhone userja? Zeleno sveti!  | 
	|||||

Ni čudno, da se meni možgani cvrejo, če imam ponoči iPad, iPhone in laptop na polnjenu in priključen na podaljšek 15cm od glave. Mogoče bom dobil kak superpower! 

| 
	|||||

A si pomislu, kakšni bodo tvoji otroci, če telefon nosiš v sprednjem hlačnem žepu? Vsaj za glavo višji od tebe, pa 50 številko čevljev! Pri 15 letih!  | 
	|||||

Hahaha sam dejansko res kaj bo še nastalo iz tega.  
			![]() _________________ MacBook Pro 16 2021 iPhone 16 Pro 128gb Apple Watch 9  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |