Maps me postavlja 100m stran | |||||
20 minut sem imel obe napravi na okenski polici. iPad je še vedno 100m zahodno pri sosedu. iPhone pa je 50m južno pri drugem sosedu (včeraj, ko sem ga tudi imel nekaj časa na polici je pa celo kazal natančno) Kako to resetirat, sinhornizirat, karkoliže? Lp, Peter |
|||||
![]() |
|||||
Kar se WiFi-ja tiče... zelo verjetno se je v bazo na internetu shranila napačna lokacija in ti zato sedaj vedno prikaže napačno, če si povezan na svoj WiFi. To lahko popraviš na sledeči povezavi: http://www.skyhookwireless.com/submit-access-point PS: Če imaš WiFi only model iPada, potem tvoj iPad sploh nima GPS-a, kar pomeni, da lokacijo dobi le preko WiFi geolokacije in tukaj okenska polica ne bo ničesar spremenila. |
|||||
![]() |
|||||
![]() Ga kdo kupi, bom menjal za novega s 3G... iPhone je pa spremenil položaj, po nekem času v stanovanju pa sta bila spet pri sosedu. Sem poslal podatke na predlagan link, pa da vidim kaj bo... Lp, Peter |
|||||
![]() |
|||||
Tabllica kaže 100 m stran, telefon pa se čez čas prestavi na pravo mesto (GPS). Lp, Peter |
|||||
![]() |
|||||
Nic kaj dosti ne mores narediti... Kupi tablico z GPS, ce hoces uporabljati lociranje ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |