Podjetje Aris Jabolko na novi lokaciji | ||||||||
|
Pozdravljeni! Obveščamo vas, da smo s 15. aprilom prenehali poslovati na Brajnikovi ulici 49, Ljubljana Koseze. Od 15. do 20. aprila bomo opraviii selitev na novo lokacijo. Naslov nove lokacije je: Saveljska cesta 61, 1000 Ljubljana številka telefona na novi lokaciji: 01 - 561 5000 številka faxa na novi lokaciji: 01 - 561 - 5005 V novih prostoorih bomo začeli delovati 20. aprila 2005. V teh dneh do omenjenega datuma, ko urejamo zadnje podrobnosti glede selitve, smo dosegljivi predvsem na naslednji dve telefonski številki: Brane 040 397 527 Aris 041 635 913 Sedež in ostali podatki podjetja ostanejo nespremenjeni. Istočasno vas tudi obveščamo, da bomo do 15. maja prenovili našo internetno stran in vam v prvih 30 dneh po prenovitvi omogočili nakup določenih produktov po posebnih cenah. ARIS JABOLKO d.o.o. Brane Rajh, direktor --- |
|||||||
Ja tole je bil pa ze cajt. Je bla kr fajn za cajtom ze! |
||||||||
|
||||||||
JA????? 16 maj..... ni nič??? |
||||||||
http://www.aris-jabolko.si/ je končno na spletu!!!
Kot ste opazili je bilo nekoliko zamude zaradi tehničnih težav, ampak posodobljena stran
Meni se zdi zelo estetska, jedrnata in pohvalno pregledna. |
||||||||
No ja, gre pa zgolj za grobo informativno stran. Lepo in cisto narejeno, a zgolj osnovno informativno. Po mojem mnenju za trgovino ponuja premalo - zal ni nicesar, kar bi potencialnega kupca, ki podjetja ne pozna, prepricalo v vecjo resnost, zagnanost in boljso ponudbo od konkurence. Bi se dalo se zelo veliko narediti - a za to je potrebnega veliko vlozenega casa. Verjetno pa podjetju kupci, ki bi jih potencialno prepricali prav z internetno stranjo, ne pomenijo prav zadovoljivega deleza ... |
||||||||
|
|
|||||||
_________________ Govoril sem... |
||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | Kontakt Domov Na vrh strani |